Zakaryan Hookah - Black

Zakaryan Hookah - Smoking high quality Russian style!

Ben je op zoek naar een echt speciale shisha, die een ongekende rookervaring koppelt met een indrukwekkend design, dan is deze Zakaryan Hookah dé pijp die je zoekt! Deze mooie waterpijp is een fusie tussen moderne en traditionele elementen, rookt spectaculair soepel en zit qua bouw en aansluitingen perfect in elkaar!

De sensationele Zakaryan Hookah is gemaakt in Rusland wat je ook duidelijk terugziet in de opbouw van de shisha. Géén draai-, klik- of bajonetsluitingen bij deze waterpijp, maar een perfect sluitende en soepel werkende, traditionele rubberverbinding tussen vaas en schacht maakt van deze Zakaryan een rookdicht geheel. De mooie uiteenlopende vaas is handgeblazen en ziet er elegant uit, terwijl de schachtbasis die erbovenop komt een moderne uitstraling heeft. Dit laatste komt ook functioneel tot uitdrukking in de magnetische verbinding tussen schachtbasis, slangaansluiting en ventiel; je hoeft de slangaansluiting en het ventiel slechts in de basis te zetten en het geheel zit direct en zeer solide in elkaar!

Onderaan de schachtbasis bevindt zich een gesloten kamer die het mogelijk maakt om oude of verbrande rook volledig uit de vaas te blazen. De dompelbuis wordt bevestigd door een soepel lopend schroefsysteem en is voorzien van een perfect werkende, afschroefbare diffuser, die de rookervaring extra soepel en stil maakt. Bovenop de schachtbasis wordt, eveneens via een kwalitatief schroefsysteem, eerst een edelstalen binnenschacht bevestigd. Vervolgens komt hieroverheen de mooie, sierlijke, zwarte schacht van samengeperst kunstof, zeer solide materiaal dat een beetje aanvoelt en uitziet als hout. Deze typisch Russische opbouw resulteert in een hoogwaardig geheel met een fantastische uitstraling en wordt helemaal afgemaakt door de mooie, strakke, edelstalen en zilverkleurige kolenschaal die vastgeschroefd wordt met de eveneens van edelstaal zijnde tabakskop-adapter. Als extraatje wordt deze fantastische pijp geleverd inclusief een mooie, zwarte, soft-touch siliconenslang en een robuust, zwart metalen mondstuk! 

Het eindresultaat van bovenstaande elementen resulteert in een fantastische, middelgrote waterpijp die zowel qua bouw, looks en rookervaring behoort tot de high-end hookah's wereldwijd. De Zakaryan Hookah schotelt een rookervaring op om van te smullen, heerlijk soepel en gepaard gaande met dikke, volle rookwolken. De solide bouw zorgt er daarnaast voor dat je jarenlang plezier hebt van deze rookmachine, terwijl de schoonheid van de pijp een garantie is dat je niet snel uitgekeken bent op deze beauty! 

Wil jij graag een unieke shisha kopen, die voldoet aan alle eisen op waterpijp gebied? Eentje waar je jarenlang plezier van zult hebben, er fantastisch uitziet en voorziet in een kwalitatieve rookervaring? Dan heb je met deze Zakaryan Hookah gevonden wat je zoekt! Laat je verleiden door deze topshisha in Russische stijl en ervaar een rookgenot als nooit tevoren!

De Zakaryan Hookah - Clear/Grey waterpijp wordt geleverd met:

 • Uniek vormgegeven, zwarte vaas van extra dik glas
 • Schachtbasis met edelstalen binnenkant en kunststof buitenkant
 • 1 magnetische slangadapter/-aansluiting
 • 1 magnetisch ventiel
 • Edelstalen dompelbuis met afschroefbare diffuser
 • Edelstalen binnenschacht
 • Buitenschacht van samengeperst kunststof
 • Edelstalen kolenschaal
 • 1 tabakskopadapter
 • 1 soft-touch siliconenslang met metalen mondstuk

DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER TABAKSKOP

   Waterpijp info
   Waterpijp merkZakaryan
   Materiaal schachtEdelstaal V2A / Kunststof
   Lengte+/- 55 cm
   Slangaansluitingen1
   Aantal bijgeleverde slangen1
   Type slangSiliconenslang
   Type tabakskopGeen tabakskop inbegrepen
   Bevestiging vaas-schachtRubber
   Kamer typeGesloten
   DiffuserJa, afschroefbaar
   Geschikt voor molassevangerNee
   Kleur vaasZwart

   Geef beoordeling

   Note: HTML-code wordt niet vertaald!
       Slecht           Goed

   Zakaryan Hookah - Black

   • Model: Black
   • Hookies: 219
   • Beschikbaarheid: Op voorraad
   • €219,95
   • Excl. BTW: €181,78
   • Prijs in hookies: 21995

   Beschikbare opties: