Zomo - Blue Caribbean

Zomo Blue Caribbean - Super exotische vruchtenmix met een frisse bries munt!

Zomo Tobacco is een relatief nieuwe speler op de shisha markt die in een paar jaar tijd een gigantische groei heeft doorgemaakt. Opgericht in 2015 in Paraguay is Zomo waterpijptabak nu al het meest verkochte merk in Zuid-Amerika! Met in totaal 10 smaken uit de 3 verschillende smaaklijnen "Strong", "Classic" en "World Edition" doet de fabrikant nu haar intrede op de Nederlandse markt!

Wie zo snel aan de top komt, moet natuurlijk wel kwaliteiten hebben en inderdaad, Zomo schotelt een kwalitatief hoogwaardige tabak voor die gemarineerd is met verrassende, unieke en overheerlijke smaakaroma's. De smaken uit de World Edition lijn worden gemaakt van de zoete delen van "blonde" tabaksbladeren die dankzij een fijne snijwijze de ideale basis vormen van een tabak met precies de juiste hoeveelheid sap voor een optimale smaak- en rookervaring. Alle smaken uit deze lijn zijn gebaseerd op de streken waarnaar ze vernoemt zijn wat resulteert in unieke creaties die de typische "local taste" perfect weergeven. Samen met de relatief zachte tabaksmaak van de "blonde" bladeren zorgt dit voor een zeer toegankelijke tabak met talrijke verrassende smaakcombi's. Door de uitstekende hitte-regulerende eigenschappen gaan de smaken uit deze lijn tot slot lekker lang mee, terwijl smaak en rook de gehele sessie zeer sterk aanwezig zijn!

Met Zomo Caribbean Blue in je waterpijp waan je je in betere oorden waar strand, vers geplukt tropisch fruit, zon en zee samenkomen tot een perfecte cocktail aan puur exotisch genot! De zoete smaak van ananas, kokosnoot en guave wordt aangevuld met een tikkeltje bitterzoet van groene mango. De overheerlijke, romige vruchtenmix die dit oplevert, wordt afgetopt met een verkoelende bries frisse munt die heerlijk subtiel in de achterkant van je keel voelbaar is en de zintuigen meteen wakker schudt. Met Zomo Caribbean Blue haal je de Caribben in je huis met een exotische rooksensatie die zijn weerga niet kent!

Zomo Caribbean Blue is een 100% must-smoke voor iedereen die wel houdt van een tropische vruchtenmix of vakantie in een exotisch oord. Proef de verleidende smaken van het Caribisch gebied en laat je meevoeren naar deze hemelse streek. Het enige nadeel; tijdens het roken van deze smaak bestaat er een grote kans op dichte, volle wolken!


Wij raden aan om Zomo tabak te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle, sterke smaak van deze tabak!

Tabak info
MerkZomo
Land van productieParaguay
SmaakAnanas, Kokos, Guave, Mango, Munt
StructuurNat
Hoeveelheid40 gram
Hoeveelheid nicotine0,05 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Zomo - Blue Caribbean

  • Model: Blue Caribbean - 40 gram
  • Hookies: 7
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €7,50
  • Excl. BTW: €6,20
  • Prijs in hookies: 750

Beschikbare opties: