Zomo Classic 07 - Two Apples

Zomo Classic 07 Two Apples - Heerlijke mix van zoete rode en zure groene appels!

Zomo Tobacco is een relatief nieuwe speler op de shisha markt die in een paar jaar tijd een gigantische groei heeft doorgemaakt. Opgericht in 2015 in Paraguay is Zomo waterpijptabak nu al het meest verkochte merk in Zuid-Amerika! Met in totaal 10 smaken uit de 3 verschillende smaaklijnen "Strong", "Classic" en "World Edition" doet de fabrikant nu haar intrede op de Nederlandse markt!

Wie zo snel aan de top komt, moet natuurlijk wel kwaliteiten hebben en inderdaad, Zomo schotelt een kwalitatief hoogwaardige tabak voor die gemarineerd is met verrassende, unieke en overheerlijke smaakaroma's. De smaken uit de Classic lijn worden gemaakt van de zoete delen van "blonde" tabaksbladeren die dankzij een fijne snijwijze de ideale basis vormen van een tabak met precies de juiste hoeveelheid sap voor een optimale smaak- en rookervaring. Door de toevoeging van suikerriet sap hebben alle "classics" een vleugje natuurlijke zoetheid, die samen met de relatief zachte tabaksmaak van de "blonde" bladeren zorgt voor een zeer toegankelijke tabak. Door de uitstekende hitte-regulerende eigenschappen gaan de smaken uit deze lijn tot slot lekker lang mee, terwijl smaak en rook de gehele sessie zeer sterk aanwezig zijn!

De Zomo Classic 07 Two Apples variant combineert op originele wijze de zoete smaak van rode appels met de zure smaak van groene. Doordat beide soorten appels in precies de juiste hoeveelheid aanwezig zijn, ontstaat er een perfect in balans zijnde dubbelappel smaak, die door het vleugje suikerriet zijn eigen unieke karakter krijgt. Elke teug van deze overheerlijke appelmelange teistert je smaakpapillen met een flinke dosis appelgenot, waarmee de smaak geschikt is voor zowel de dubbelappel verslaafde als ook de shisharoker die van allerlei smaken rookt en graag nieuwe pareltjes ontdekt!

Ben jij een fanatieke dubbelappelroker, een fan van fruitsmaakjes of probeer je graag nieuwe smaken uit, dan is deze Zomo Classic 07 Two Apples een absolute aanrader! Appeltabak in zijn puurste vorm met een unieke twist van Zomo! Pofgenot pur sang... check it out!


Wij raden aan om Zomo tabak te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle, sterke smaak van deze tabak!

Tabak info
MerkZomo
Land van productieParaguay
SmaakAppel
StructuurNat
Hoeveelheid40 gram
Hoeveelheid nicotine0,05 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Zomo Classic 07 - Two Apples

  • Model: Two Apples - 40 gram
  • Hookies: 7
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €7,50
  • Excl. BTW: €6,20
  • Prijs in hookies: 750

Beschikbare opties: