Zomo Classic 08 - Kiwi Lemon

Zomo Classic 08 Kiwi Lemon - Super verfrissende kiwi met citroen!

Zomo Tobacco is een relatief nieuwe speler op de shisha markt die in een paar jaar tijd een gigantische groei heeft doorgemaakt. Opgericht in 2015 in Paraguay is Zomo waterpijptabak nu al het meest verkochte merk in Zuid-Amerika! Met in totaal 10 smaken uit de 3 verschillende smaaklijnen "Strong", "Classic" en "World Edition" doet de fabrikant nu haar intrede op de Nederlandse markt!

Wie zo snel aan de top komt, moet natuurlijk wel kwaliteiten hebben en inderdaad, Zomo schotelt een kwalitatief hoogwaardige tabak voor die gemarineerd is met verrassende, unieke en overheerlijke smaakaroma's. De smaken uit de Classic lijn worden gemaakt van de zoete delen van "blonde" tabaksbladeren die dankzij een fijne snijwijze de ideale basis vormen van een tabak met precies de juiste hoeveelheid sap voor een optimale smaak- en rookervaring. Door de toevoeging van suikerriet sap hebben alle "classics" een vleugje natuurlijke zoetheid, die samen met de relatief zachte tabaksmaak van de "blonde" bladeren zorgt voor een zeer toegankelijke tabak. Door de uitstekende hitte-regulerende eigenschappen gaan de smaken uit deze lijn tot slot lekker lang mee, terwijl smaak en rook de gehele sessie zeer sterk aanwezig zijn!

De Zomo Classic 08 Kiwi Citroen variant mixt de zoete smaak van kiwi met een heerlijk zure en frisse citroensmaak. Vooral door het krachtige, overheersende karakter van de laatste vrucht, levert dit een extreem verfrissende smaakervaring op die afgerond wordt door een heerlijk subtiele, zoete ondertoon van de kiwi. Beide smaken vullen elkaar, in de voorgeschotelde hoeveelheden, perfect aan, waardoor er een kiwi-lemon mix ontstaat die perfect uitgebalanceerd is. De smaakervaring die deze Zomo Kiwi Citroen aanbiedt is dan ook van buitengewoon hoge kwaliteit!

Lust jij wel pap van frisse shishasmaken en krijg je ook altijd zo'n kick van een heerlijk verfrissende, volle rookwolk die je hele keel, neus en oren stelsel lijkt open te knallen? Knal dan zeker eens deze Zomo Classic 08 Kiwi Lemon in je tabakskop en ervaar een superfrisse citroen-rush met subtiel kiwi-randje!


Wij raden aan om Zomo tabak te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle, sterke smaak van deze tabak!

Tabak info
MerkZomo
Land van productieParaguay
SmaakKiwi, Citroen
StructuurNat
Hoeveelheid40 gram
Hoeveelheid nicotine0,05 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Zomo Classic 08 - Kiwi Lemon

  • Model: Kiwi Lemon - 40 gram
  • Hookies: 7
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €7,50
  • Excl. BTW: €6,20
  • Prijs in hookies: 750

Beschikbare opties: