Zomo - Secret of Babylon

Zomo Secret of Babylon - Overheerlijke meloencocktail!

Zomo Tobacco is een relatief nieuwe speler op de shisha markt die in een paar jaar tijd een gigantische groei heeft doorgemaakt. Opgericht in 2015 in Paraguay is Zomo waterpijptabak nu al het meest verkochte merk in Zuid-Amerika! Met in totaal 10 smaken uit de 3 verschillende smaaklijnen "Strong", "Classic" en "World Edition" doet de fabrikant nu haar intrede op de Nederlandse markt!

Wie zo snel aan de top komt, moet natuurlijk wel kwaliteiten hebben en inderdaad, Zomo schotelt een kwalitatief hoogwaardige tabak voor die gemarineerd is met verrassende, unieke en overheerlijke smaakaroma's. De smaken uit de World Edition lijn worden gemaakt van de zoete delen van "blonde" tabaksbladeren die dankzij een fijne snijwijze de ideale basis vormen van een tabak met precies de juiste hoeveelheid sap voor een optimale smaak- en rookervaring. Alle smaken uit deze lijn zijn gebaseerd op de streken waarnaar ze vernoemt zijn wat resulteert in unieke creaties die de typische "local taste" perfect weergeven. Samen met de relatief zachte tabaksmaak van de "blonde" bladeren zorgt dit voor een zeer toegankelijke tabak met talrijke verrassende smaakcombi's. Door de uitstekende hitte-regulerende eigenschappen gaan de smaken uit deze lijn tot slot lekker lang mee, terwijl smaak en rook de gehele sessie zeer sterk aanwezig zijn!

Zomo Secret of Babylon refereert aan de roemrijke stad uit de oudheid die in de eeuwen voor Christus gelegen was in het huidige Irak. In Babylon zouden de inwoners zich in die tijd tegoed hebben gedaan aan een overvloed aan vers, tropisch fruit, dat rijkelijk groeide aan de exotische bomen en planten die deel uitmaakten van het wereldwonder "de hangende tuinen van Babylon". Zo ook de meloen waarop de Zomo Secret of Babylon smaak gebaseerd is. De smaak bestaat uit een overheerlijke combi van suiker- en watermeloen, waarbij de eerste verantwoordelijk is voor een verrukkelijke, natuurlijk zoete fruitsmaak, terwijl de tweede zorgt voor een aangenaam verfrissende twist die, mede door de toevoeging van een vleugje munt, de smaak perfect in balans brengt. Het eindresultaat is een meloensensatie om van te smullen waarbij elke teug gepaard gaat met grootse, zoet-frisse rookwolken! 

Ben jij een van die shisharokers die helemaal uit zijn plaat gaat tijdens het roken van een super lekkere meloensmaak? Of hou je gewoon van zoete fruitsmaken met een perfect afgemeten, subtiele, frisse ondertoon in het algemeen? In beide gevallen haal je met Zomo Secret of Babylon een absolute topsmaak in huis die je laat genieten van een meloencombi van de bovenste plank! Hookaholic tip: overheerlijk om in de tuin te roken op een warme zomerdag!


Wij raden aan om Zomo tabak te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle, sterke smaak van deze tabak!

Tabak info
MerkZomo
Land van productieParaguay
SmaakSuikermeloen, Watermeloen, Munt
StructuurNat
Hoeveelheid40 gram
Hoeveelheid nicotine0,05 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Zomo - Secret of Babylon

  • Model: Secret of Babylon - 40 gram
  • Hookies: 7
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €7,50
  • Excl. BTW: €6,20
  • Prijs in hookies: 750

Beschikbare opties: