Zomo - Swiss Alps

Zomo Swiss Alps - Subtiele freshness door munt en citrus ondertoon!

Zomo Tobacco is een relatief nieuwe speler op de shisha markt die in een paar jaar tijd een gigantische groei heeft doorgemaakt. Opgericht in 2015 in Paraguay is Zomo waterpijptabak nu al het meest verkochte merk in Zuid-Amerika! Met in totaal 10 smaken uit de 3 verschillende smaaklijnen "Strong", "Classic" en "World Edition" doet de fabrikant nu haar intrede op de Nederlandse markt!

Wie zo snel aan de top komt, moet natuurlijk wel kwaliteiten hebben en inderdaad, Zomo schotelt een kwalitatief hoogwaardige tabak voor die gemarineerd is met verrassende, unieke en overheerlijke smaakaroma's. De smaken uit de World Edition lijn worden gemaakt van de zoete delen van "blonde" tabaksbladeren die dankzij een fijne snijwijze de ideale basis vormen van een tabak met precies de juiste hoeveelheid sap voor een optimale smaak- en rookervaring. Alle smaken uit deze lijn zijn gebaseerd op de streken waarnaar ze vernoemt zijn wat resulteert in unieke creaties die de typische "local taste" perfect weergeven. Samen met de relatief zachte tabaksmaak van de "blonde" bladeren zorgt dit voor een zeer toegankelijke tabak met talrijke verrassende smaakcombi's. Door de uitstekende hitte-regulerende eigenschappen gaan de smaken uit deze lijn tot slot lekker lang mee, terwijl smaak en rook de gehele sessie zeer sterk aanwezig zijn!

Met Zomo Swiss Alps haal je de "freshness" van de Alpen in huis! De tabak schotelt een koele, frisse smaak voor die gecreëerd is om de zintuigen te laten ontwaken bij de eerste teug! Een portie verse munt geeft de smaak precies de juiste hoeveelheid frisheid waarvan de intensiteit op zeer aangename wijze in toom wordt gehouden door een vleug verkwikkende citrus die de smaak perfect afrondt. Het eindresultaat is een heerlijke melange die je een gevoel van kracht en levendigheid geeft, extra versterkt door de grote, dikke, golvende wolken die zo kenmerkend zijn voor een zomerse Alpen dag! 

Ben je een fan van muntsmaakjes en sta je open voor een unieke sensatie vol frisheid en een laag subtiele citrus? Probeer dan nu deze geslaagde smaakcombi van Zomo  en laat je via dikke, smaakvolle, witte clouds meevoeren naar Europa's grootste bergketen en "feel alive"!


Wij raden aan om Zomo tabak te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle, sterke smaak van deze tabak!

Tabak info
MerkZomo
Land van productieParaguay
SmaakMunt, Citrus
StructuurNat
Hoeveelheid40 gram
Hoeveelheid nicotine0,05 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Zomo - Swiss Alps

  • Model: Swiss Alps - 40 gram
  • Hookies: 7
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €7,50
  • Excl. BTW: €6,20
  • Prijs in hookies: 750

Beschikbare opties: