Zomo - Tropical Amazon

Zomo Tropical Amazon - Zoete, exotische fruitmix met citrus boost!

Zomo Tobacco is een relatief nieuwe speler op de shisha markt die in een paar jaar tijd een gigantische groei heeft doorgemaakt. Opgericht in 2015 in Paraguay is Zomo waterpijptabak nu al het meest verkochte merk in Zuid-Amerika! Met in totaal 10 smaken uit de 3 verschillende smaaklijnen "Strong", "Classic" en "World Edition" doet de fabrikant nu haar intrede op de Nederlandse markt!

Wie zo snel aan de top komt, moet natuurlijk wel kwaliteiten hebben en inderdaad, Zomo schotelt een kwalitatief hoogwaardige tabak voor die gemarineerd is met verrassende, unieke en overheerlijke smaakaroma's. De smaken uit de World Edition lijn worden gemaakt van de zoete delen van "blonde" tabaksbladeren die dankzij een fijne snijwijze de ideale basis vormen van een tabak met precies de juiste hoeveelheid sap voor een optimale smaak- en rookervaring. Alle smaken uit deze lijn zijn gebaseerd op de streken waarnaar ze vernoemt zijn wat resulteert in unieke creaties die de typische "local taste" perfect weergeven. Samen met de relatief zachte tabaksmaak van de "blonde" bladeren zorgt dit voor een zeer toegankelijke tabak met talrijke verrassende smaakcombi's. Door de uitstekende hitte-regulerende eigenschappen gaan de smaken uit deze lijn tot slot lekker lang mee, terwijl smaak en rook de gehele sessie zeer sterk aanwezig zijn!

Zomo Tropical Amazon combineert de zoete smaak van exotische vruchten met het verfrissende aroma van een portie citrus. Voeg hieraan 8 verschillende, geheime ingrediënten toe uit de Amazone en een stoot frisse munt en je hebt een "killer smaak" waarvan elke teug raak is! Mooie bijkomstigheid is de sensatie die je ervaart door het volle salvo aan dikke rookwolken bij elke uitademing. Dit wordt nog eens extra versterkt door de overheerlijke geur van fruit en citrus waarmee de sappige wolken doordrongen zijn!  

Heb je zin in een sensationele shisha ervaring met alles erop en eraan? Probeer dan zeker eens de Tropical Amazon smaak van Zomo! Ervaar de smaken van de Zuid-Amerikaanse jungle en geniet van een lekker fruitige citrussmaak, een verfrissende stoot mint en wolken als uit een vulkaan! 


Wij raden aan om Zomo tabak te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle, sterke smaak van deze tabak!

Tabak info
MerkZomo
Land van productieParaguay
SmaakFruitmix, Citrus, Munt
StructuurNat
Hoeveelheid40 gram
Hoeveelheid nicotine0,05 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Zomo - Tropical Amazon

  • Model: Tropical Amazon - 40 gram
  • Hookies: 7
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €7,50
  • Excl. BTW: €6,20
  • Prijs in hookies: 750

Beschikbare opties: