Zomo - Wild Africa

Zomo Wild Africa - Smaakexplosie met meerdere lagen!

Zomo Tobacco is een relatief nieuwe speler op de shisha markt die in een paar jaar tijd een gigantische groei heeft doorgemaakt. Opgericht in 2015 in Paraguay is Zomo waterpijptabak nu al het meest verkochte merk in Zuid-Amerika! Met in totaal 10 smaken uit de 3 verschillende smaaklijnen "Strong", "Classic" en "World Edition" doet de fabrikant nu haar intrede op de Nederlandse markt!

Wie zo snel aan de top komt, moet natuurlijk wel kwaliteiten hebben en inderdaad, Zomo schotelt een kwalitatief hoogwaardige tabak voor die gemarineerd is met verrassende, unieke en overheerlijke smaakaroma's. De smaken uit de World Edition lijn worden gemaakt van de zoete delen van "blonde" tabaksbladeren die dankzij een fijne snijwijze de ideale basis vormen van een tabak met precies de juiste hoeveelheid sap voor een optimale smaak- en rookervaring. Alle smaken uit deze lijn zijn gebaseerd op de streken waarnaar ze vernoemt zijn wat resulteert in unieke creaties die de typische "local taste" perfect weergeven. Samen met de relatief zachte tabaksmaak van de "blonde" bladeren zorgt dit voor een zeer toegankelijke tabak met talrijke verrassende smaakcombi's. Door de uitstekende hitte-regulerende eigenschappen gaan de smaken uit deze lijn tot slot lekker lang mee, terwijl smaak en rook de gehele sessie zeer sterk aanwezig zijn!

Zo divers als het Afrikaanse continent is, zo divers is de smaak van deze Zomo Wild Africa tabak! Natte en droge seizoenen, woestijnen, groene bergen en waterrijke vlaktes worden vertaald in deze sensationele tabak met een grote variatie aan smaaklagen. Zomo Wild Africa smaakt als een mix van verschillende exotische vruchten waarvan de mango wellicht het meest prominent naar voren komt. Naast passievrucht, citroen, sinaasappel en munt voegt de smaak van de vrucht van de inheemse Afrikaanse Marulaboom een extra romige smaaklaag aan het geheel toe, waardoor de uiteindelijke smaak even overheerlijk als uniek is! 

Met Zomo Wild Africa haal je een tabak in huis met lekker veel smaaklagen! Het lijkt net alsof de smaak bij iedere rookbeurt net ietsje anders is waardoor je elke keer weer  een nieuwe laag lijkt te ontdekken. Hou je van unieke fruitmixen en ben je ook niet vies van een tikkeltje romigheid en munt? Probeer dan zeker eens deze Afrikaanse smaakexplosie van Zomo!


Wij raden aan om Zomo tabak te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle, sterke smaak van deze tabak!

Tabak info
MerkZomo
Land van productieParaguay
SmaakMango, Passievrucht, Citroen, Sinaasappel, Munt, Marulavrucht
StructuurNat
Hoeveelheid40 gram
Hoeveelheid nicotine0,05 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Zomo - Wild Africa

  • Model: Wild Africa - 40 gram
  • Hookies: 7
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €7,50
  • Excl. BTW: €6,20
  • Prijs in hookies: 750

Beschikbare opties: