Menu
Your Cart

AO Blazer - T

AO Blazer - T
AO Blazer - T
AO Blazer - T
AO Blazer - T
AO Blazer - T
€24,95
Excl. BTW: €20,62
Prijs in spaarpunten: 2495
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 48
  • Type: 650 W

AO Blazer T - Hete kooltjes in een handomdraai!

Met de AO Blazer T Kolenverhitter zijn jouw shisha kooltjes binnen no time klaar voor gebruik! Deze handige tool is ideaal voor het verhitten van natuurkooltjes en houdt je aanrecht lekker schoon en asvrij!

Deze shisha kolenbrander heeft een vermogen van 650 Watt en ruim voldoende plek om 6 kooltjes tegelijkertijd te verwarmen. Door middel van de ongeveer 1,5 meter lange stroomkabel is hij aan te sluiten op een regulier stopcontact en daardoor gemakkelijk te gebruiken op de door jou gewenste plek. Het verhitten van de kooltjes gebeurt door deze te plaatsen op het met gaten uitgeruste, afneembare plateau, welke je samen met het bijgeleverde handvat ook kunt gebruiken als handige kolendrager om je kooltjes mee te vervoeren naar je waterpijp. Na ongeveer 8 minuten zullen de kooltjes gloeien van de hitte en zijn ze klaar om jou een overheerlijke waterpijpsessie te bezorgen!

Ben jij het zat om je fornuis elke keer te moeten schoonmaken na het verhitten van je natuurkooltjes? Wil je echter wel genieten van een lange rook sessie met optimale smaak? Voeg dan nu deze AO Blazer T kolenverhitter toe aan jouw shisha uitrusting en ervaar het gemak van deze handige accessoire!

Extra Info
Aantal warmtestanden 1
Kleur Zwart
Lengte snoer 150 cm
Opwarmtijd +/- 8 min
Vermogen 650 Watt

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed