Menu
Your Cart

AO Blazer - X

AO Blazer - X
AO Blazer - X
AO Blazer - X
AO Blazer - X
AO Blazer - X
€27,50
Excl. BTW: €22,73
Prijs in spaarpunten: 2750
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 27
  • Type: 1500 Watt

AO Blazer X - Extra snelle kolenverhitter door vermogen van 1500 Watt!

Natuurkooltjes verhitten ging nog nooit zo gemakkelijk en snel als met de AO Blazer X elektrische kookplaat! Deze kwalitatieve kolenverhitter zorgt dankzij een extra groot vermogen ervoor dat jouw kooltjes supersnel klaar zijn voor gebruik!

De Blazer X heeft een vermogen van maar liefst 1500 Watt en beschikt over vijf verwarmingsstanden. Door middel van de ongeveer 150 cm lange stroomkabel is hij aan te sluiten op een regulier stopcontact en daardoor gemakkelijk te gebruiken op de door jou gewenste plek. Het verhitten van de kooltjes gebeurt door deze te plaatsen op het bijgeleverde kolenrooster dat bovenop het spiraalvormig verwarmingselement geplaatst dient te worden. Hierdoor wordt deze beschermd tegen direct contact met de kolen, waardoor de kolenverhitter uiteindelijk veel langer zal meegaan! Binnen 8 minuten zullen de kooltjes roodgloeiend zijn en daarmee perfect geprepareerd om jou een lekkere waterpijpsessie te bezorgen!

Ben jij het zat om je fornuis elke keer te moeten schoonmaken na het verhitten van je natuurkooltjes? Wil je echter wel genieten van een lange rook sessie met optimale smaak? Voeg dan nu deze AO Blazer X toe aan jouw shisha uitrusting en ervaar het gemak van deze kwalitatieve, supersnelle kolenverhitter!

Extra Info
Aantal warmtestanden 5
Kleur Zwart
Lengte snoer 150 cm
Opwarmtijd +/- 7 min
Vermogen 1500 Watt

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed