Menu
Your Cart

Schoonmaak kogels voor vaas

Schoonmaak kogels voor vaas
Schoonmaak kogels voor vaas
€14,95
Excl. BTW: €12,36
Prijs in spaarpunten: 1495
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 28
  • Model: Bako

Schoonmaak kogels voor vaas - Voor een superschone waterpijp vaas!

Ben jij op zoek naar een product dat je vaasje weer doet blinken als nieuw? Check dan nu snel deze schoonmaakkogels voor je shisha vaas, die zelfs de meest hardnekkige vlekken laten verdwijnen! 

Het gebruik ervan is simpel; giet de kogels in je vaas en doe er warm (niet heet!) water bij. Het waterpeil kun je zelf bepalen, maar zorg er wel voor dat alle kogels onder water staan. Houd vervolgens je hand bovenop de vaas zodat er geen water en kogeltjes kunnen ontsnappen en zwenk je vaasje rustig rond, zodat de kogels over het oppervlakte van het glas geslingerd worden. Door de wrijving die hierdoor ontstaat worden vuil, vlekken en kalkaanslag super effectief verwijderd met als resultaat een vaasje dat blinkt als nieuw!

Met het bijgeleverde netje vang je tot slot alle kogels weer veilig op. Let er daarbij wel even goed op dat er geen kogeltjes naast het netje vallen en verdwijnen in de afvoer! Berg de opgevangen kogeltjes weer op in het bijgeleverde potje en zet deze aan de kant voor je volgende schoonmaakactiviteit!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed