Menu
Your Cart

Hookah John Ferris Bowl - Golden Nugget

Hookah John Ferris Bowl - Golden Nugget
New
Hookah John Ferris Bowl - Golden Nugget
€35,95
Excl. BTW: €29,71
Prijs in spaarpunten: 3595
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 70
  • Model: Golden Nugget

Beschikbare opties:

Hookah John Ferris Bowl - Dé perfecte kop in combinatie met een heat management tool!

Hookah John, wie kent hem niet? Deze waterpijp legend uit de Verenigde Staten staat bekend om zijn topproducten op shisha gebied, waarbij vooral zijn tabakskoppen geprezen worden als zijnde de beste verkrijgbaar op de markt!

Wat maakt deze tabakskoppen nu beter als andere tabakskoppen op de markt vraag je je af? Door het gebruik van speciale klei waarvan de samenstelling uiterst geheim is, is de hittegeleiding van de creaties van John "the best you can get"! Als gevolg hiervan wordt de hitte die van de kooltjes afkomstig is perfect en zeer gelijkmatig overgebracht op de waterpijp tabak die in de tabakskom ligt, wat dan weer resulteert in een enorm goede en pure smaakervaring. Doordat de gebruikte afmetingen in de HJ bowls een ideale airflow opwekken, is de totale rookervaring die uit de Hookah John tabakskoppen afkomstig is onovertroffen en de beste die je kunt krijgen! Een echte Hookah John bowl als toevoeging aan je waterpijp uitrusting is dus een must voor iedere serieuze poffer, althans de poffer die de beste ervaring uit zijn pijp wilt halen.

De Hookah John Ferris Bowl is een tabakskop die speciaal ontwikkeld is om te gebruiken in combinatie met een heat management device (hmd). De kop is gemaakt van de kenmerkende, hoogwaardige Hookah John klei en beschikt over een speciale rand waarin een heat management tool als de Kaloud Lotus en Kaya The Block perfect passend geplaatst kan worden. De verhoogde buitenkant van de rand zorgt er daarbij voor dat de tool niet van de kop kan schuiven; ideaal dus. Zoals de meeste hookah John bowls is ook deze Ferris een geglazuurde, phunnel tabakskop waarbij er slechts 1 groot gat zit in het midden van de kom met een hoge opstaande rand, een soort van schoorsteentje. Een van de voordelen hiervan is dat de tabakssappen in de kom behouden blijven en niet doorlekken naar de schacht, waardoor de tabak lekker sappig blijft, langer meegaat en een puurdere smaak afgeeft. Het gat bij deze Ferris tabakskop is extra groot; als gevolg ontstaat er een gemakkelijke rookdoorstroming en zeer soepele rookervaring. Je hoeft dus niet zo hard te teugen om een flinke wolk te genereren uit deze exclusieve tabakskop. Zoals reeds gezegd zorgt de speciale samenstelling van de klei voor een optimale hitteverdeling op de tabak. Het effect op de smaak en rook die de Ferris voortbrengt is duidelijk merkbaar; dikke volle rookpluimen doorspekt met een heerlijk pure smaak zijn eerder regel dan uitzondering!

De mooi gekleurde, geglazuurde afwerking heeft als voordeel dat de Ferris tabakskop gemakkelijk is schoon te maken en geschikt is om af te wisselen met meerdere smaken. De kom heeft een relatief grote inhoud waardoor de tabakskop ideaal is als je houdt van lange rooksessies, in je eentje of met meerdere personen tegelijk. De hoogte van de kop bedraagt ongeveer 11 cm.

Wil jij je tabakskop upgraden of ben je op zoek naar dé perfecte tabakskop om te gebruiken met je Kaloud Lotus, Oduman Ignis, Kaya The Block of AMY Smokebox? Deze Hookah John Ferris Bowl heeft alles wat je van een tabakskop wenst! Smaak, airflow, rook en heat management zijn met deze bowl optimaal en door het formaat van de kom ben je verzekerd van een heerlijk relaxte, extra lange rooksessie!


Hookaholic tip: Zeer geschikt om te gebruiken met een heat management tool!

Bowl info
Merk Hookah John
Herkomst Verenigde Staten
Tabakskop type Phunnel
Materiaal tabakskop Klei
Hoogte tabakskop +/- 11 cm
Diameter gat onderkant +/- 2,5 cm
Hoeveelheid tabak Grote portie
Te combineren met heat management tool Ja
Kleur tabakskop Beige - geel - bruin

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed