Menu
Your Cart

Schoonmaakborstel vaas - S

Schoonmaakborstel vaas - S
Out Of Stock
Schoonmaakborstel vaas - S
€4,95
Excl. BTW: €4,09
Prijs in spaarpunten: 495
  • Voorraad: Out Of Stock
  • Hookies die je ontvangt: 4
  • Model: S

Schoonmaakborstel voor kleine waterpijp vaas - Wollen kop voor nog beter resultaat!

Een waterpijp vaas schoonmaken doe je met deze speciaal ervoor gemaakte schoonmaakborstel! Deze grote borstel zorgt ervoor dat jouw vaas weer snel blinkt als nieuw!

Deze schoonmaakborstel is uitermate geschikt voor het schoonmaken van kleine hookah vazen. Door zijn kleine omvang en buigzame design kun je overal gemakkelijk bij en is geen enkel restje of vlekje meer veilig! Dankzij de wollen kop is de borstel daarnaast nog beter geschikt om je vaas ook in de doorgaans wat moeilijker bereikbare hoekjes te reinigen zonder kans op beschadiging van het glas!

Het is belangrijk je shisha vaas regelmatig goed te reinigen. Dit om hardnekkige aanslag te voorkomen en daarmee de smaak, die je shisha pijp produceert, zo zuiver mogelijk te houden! En zeg nou zelf...een schone, heldere waterpijp vaas ziet er toch ook veel aanlokkelijker uit!


Wil je jouw waterpijp zo goed mogelijk schoonmaken, combineer dan deze borstel met onze speciale schoonmaakborstel voor de stang en het biologisch afbreekbare KS Orange schoonmaakmiddel!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed