Schoonmaakborstel Stang

Schoonmaakborstel waterpijp stang - Voor optimale reiniging van je stang!

Met deze schoonmaakborstel voor je waterpijp stang zorg je zowel voor een goede hygiëne, als een blijvende zuivere smaakbeleving

Deze schoonmaakborstel is uitermate geschikt voor het schoonmaken van grote waterpijpen. Door zijn grote omvang en buigzame design kun je overal gemakkelijk bij en is je waterpijp weer snel klaar voor een volgend gebruik!

Het schoonmaken van je waterpijp gaat eigenlijk heel simpel. Laat wat water lopen door je waterpijp stang, steek de schoonmaakborstel erin en buig de flexibele steel zo, dat deze haaks op de stang komt te staan. Vervolgens hoef je alleen maar een draaiende beweging te maken en het proces te herhalen aan het andere stang uiteinde. Jouw shisha stang is letterlijk weer klaar voor gebruik in één handomdraai!

Het is belangrijk je hookah stang regelmatig goed te reinigen. Zorg er in ieder geval voor dat je dit om de drie waterpijp sessies doet. Hardnekkige aanslag wordt zo voorkomen en tevens blijft de smaak, die je shisha pijp produceert, zo zuiver mogelijk!


Wil je jouw waterpijp zo goed mogelijk schoonmaken, combineer dan deze borstel met onze speciale schoonmaakborstel voor de vaas en het biologisch afbreekbare KS Orange schoonmaakmiddel!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Schoonmaakborstel Stang

  • Model: XL
  • Hookies: 4
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,09
  • Prijs in hookies: 495