AEON x Sheeshaya - Atom

AEON x Sheeshaya Atom - Exclusieve, compacte shisha van superieure kwaliteit!

Ben je op zoek naar een compacte waterpijp die beschikt over een superieure bouw, een spectaculair uiterlijk en ongeëvenaarde rookcapaciteiten? De AEON x Sheeshaya Atom biedt jou dit volledige pakket en is dé pijp voor de echte shishafanaat! 

De Atom is een samenwerking tussen de exclusieve Duitse shisha-fabrikanten AEON en Sheeshaya. De waterpijp is "made in Germany" wat duidelijk te herkennen is aan de hoogwaardige bouwkwaliteit van deze compacte beauty. Duitse degelijkheid is de norm, waarbij een zeer solide bouw wordt vergezeld door een sublieme afwerking in de vorm van perfect op elkaar aansluitende edelstalen onderdelen middels extreem soepel lopende schroef- en slijpstukverbindingen. Dit gecombineerd met een ideaal gedimensioneerde, inwendige doorsnede levert een hookah op van zeer hoge kwaliteit die een garantie is voor een hoogwaardige rookervaring en jarenlang shishagenot!

Zoals reeds kort aangehaald is de kern van de Atom opgebouwd uit in Duitsland geproduceerde, edelstalen onderdelen. De basis van de schacht heeft een unieke druppelvorm en is voorzien van zowel een AEON als Sheeshaya logo. Er zijn twee slangpoorten aanwezig, waarvan er één is uitgerust met een slangadapter en bijbehorende slangaansluiting. De tweede poort is voorzien van een zeer subtiel vormgegeven ventiel voor het uitblazen van oude of verbrande rook. De schacht zelf wordt via een 18.8 slijpstukverbinding geplaatst in de schachtbasis en middels een korte draaibeweging vastgezet. Aan de bovenkant bevindt zich wederom een slijpstukverbinding in dezelfde maat waarop de platte, catchy kolenschaal en tabakskopadapter wordt geplaatst. De aanwezigheid van de 18.8 slijpstukverbinding aan zowel boven- als onderkant maakt het tevens mogelijk de schacht later naar wens te vervangen door een ander model met dezelfde aansluitingen. Ook is het plaatsen van een molassevanger een leuke extra upgrade-mogelijkheid!

Aan de onderkant van de schachtbasis wordt op zijn beurt via een korte schroefbeweging de mooie, dompelbuis van geborsteld edelstaal bevestigd. Deze is aan de onderkant voorzien van een geïntegreerde diffuser in de vorm van 8 openingen die de soepelheid van het roken positief beïnvloeden. De transparante vaas tot slot is gemaakt van extra dik en helder glas en past door de unieke, creatieve vorm perfect bij de vormgeving van de rest van de pijp. Schacht en vaas worden soepeltjes op elkaar aangesloten middels een unieke combinatie van een slijpstuk- en schroefverbinding die, naast handig en stevig, een 100% rookdichte overgang garandeert.

Bovenstaande samenstelling is niet alleen kwalitatief van de buitencategorie, maar ziet er qua looks ook nog eens fantastisch uit! Door de unieke stijl en sublieme vormgeving is de AEON x Sheeshaya Atom een ware lust voor het oog. Tel daarbij op de extreem kwalitatieve bouw en een hoogwaardige rookervaring en je snapt wel waarom deze compacte shisha één van onze favoriete waterpijpen is; perfect voor de echte "hookah-pro"!

De AEON x Sheeshaya waterpijp wordt geleverd met:

 • Uniek vormgegeven, transparante vaas van extra dik en helder glas
 • Edelstalen schachtbasis met 2 slangopeningen
 • Edelstalen rookzuil met een 18.8 slijpstukverbinding aan beide kanten
 • Edelstalen kolenschaal
 • Edelstalen dompelbuis met geborstelde look en geïntegreerde diffuser
 • 1 tabakskopadapter
 • 1 slangadapter
 • 1 slangaansluiting met anti-knik veer
 • 1 ventiel

DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER TABAKSKOP, SLANG EN MONDSTUK

   Waterpijp info
   Waterpijp merkAEON
   Materiaal schachtEdelstaal V2A
   Lengte+/- 40 cm
   Slangaansluitingen1 (uitbreidbaar tot 2)
   Aantal bijgeleverde slangen0
   Type slangGeen slang inbegrepen
   Type tabakskopGeen tabakskop inbegrepen
   Bevestiging vaas-schachtSchroefsysteem
   Kamer typeGesloten
   DiffuserSemi, geïntegreerd
   Geschikt voor molassevangerJa, maat 18.8
   Kleur vaasTransparant

   Geef beoordeling

   Note: HTML-code wordt niet vertaald!
       Slecht           Goed

   AEON x Sheeshaya - Atom

   • Model: Clear
   • Hookies: 199
   • Beschikbaarheid: Op voorraad
   • €199,00
   • Excl. BTW: €164,46
   • Prijs in hookies: 19900