Dschinni

Dschinni

Dschinni waterpijpen staan bekend om hun goede prijs-kwaliteit verhouding, veelal edelstalen designs en unieke, creatieve ontwerpen. Dankzij deze kenmerken Is Dschinni een razend populair hookahmerk, dat je wereldwijd in menige shishalounge tegenkomt!


Eigenlijk is Dschinni Shisha als fabrikant van meerdere markten thuis; hoewel de waterpijpen een moderne fabricage en bouwwijze hebben, variëren de ontwerpen van sierlijk, elegant en een tikkeltje traditioneel tot strak, modern en flitsend. Hoewel verschillend in design hebben de hookah's echter een aantal zaken gemeen. Zonder uitzondering zien ze er supervet uit, beschikken ze over een zeer solide bouwwijze, terwijl de rookervaring die de verschillende creaties voorzien van topkwaliteit is! Met een Dschinni op tafel ben je altijd verzekerd van een heerlijk zachte airflow, dikke, volle monsterwolken en 100% kijkgenot van het kijken naar deze beauty's in actie!


Wil jij een goede waterpijp kopen, het liefste met edelstalen schacht en wil je hier niet de hoofdprijs voor betalen, dan is een Dschinni hookah een meer dan serieuze optie. Na een paar heerlijk soepele teugen van een van de topdesigns van Dschinni wil je gewoonweg niets anders meer!

Weergegeven:
Sorteren op:

Dschinni Bonnie

Dschinni Bonnie - Edelstalen gangster duo verovert de shisha wereld!Bonnie en ..

€140,00 Excl. BTW: €115,70

Dschinni Clyde

Dschinni Clyde - Edelstalen gangster duo verovert de shisha wereld!Bonnie en C..

€140,00 Excl. BTW: €115,70

Dschinni Flex Hybrid

Dschinni Flex Hybrid - Top shisha voor een spectaculaire prijs!De nieuwe..

€99,95 Excl. BTW: €82,60

Dschinni Hookah Cartel Vendetta - Sniper Out Of Stock

Dschinni Hookah Cartel Vendetta - Sniper

Hookah Cartel Vendetta Sniper - Smaakvolle rookwolken en superstrak design!Hoo..

€169,00 Excl. BTW: €139,67