Out Of Stock Kaya ELOX Spots - Black Neon / Gold

Kaya ELOX Spots Black Neon Gold - Golden boy rookt als een kanon!

Nu beschikbaar bij Hookaholic... de Kaya Elox Spots Black Neon Gold shisha! Dit beest van een waterpijp koppelt een buitengewoon indrukwekkend design aan fenomenale rookprestaties! Ben jij op zoek naar de ultieme hookah met de perfecte prijs-kwaliteit verhouding? Zet deze dan maar snel boven aan je lijstje!

De circa 66 cm (zonder tabakskop) hoge Kaya ELOX Spots shisha doet qua opbouw denken aan een traditionele waterpijp. Net zoals deze is de shisha opgebouwd uit een langwerpige vaas, lange stang, kolenschaal, tabakskop en waterpijp slang. Het grote verschil zit hem echter in het feit hoe de verschillende delen op elkaar aansluiten. Waar je bij een traditionele shisha de onderdelen als het ware in elkaar wringt met behulp van de nodige rubbertjes, bestaat de Kaya ELOX Spots uit meerdere losse onderdelen die via een hoogwaardig klik-, draai- en schroefsysteem op super eenvoudige wijze aan elkaar bevestigd kunnen worden, met 100% rookdichte verbindingen als resultaat!

Bovenstaande beschrijving geeft een idee over hoe de Kaya ELOX Spots is opgebouwd, maar hoe ziet de hookah er nu eigenlijk uit? In twee woorden... BEESTACHTIG IMPOSANT! De mooi gevormde, metalen, slanke stang vormt samen met de spectaculaire, mat zwarte "Neon" vaas het absolute hoogtepunt van de pijp in visueel opzicht! Deze twee worden vervolmaakt met een dompelbuis met afschroefbare diffuser van licht wegend, geëloxeerd (roestvrij) aluminium,  en een kolenschaal met het hippe Kaya logo! Zoals al gezegd is het eindresultaat een beest van een pijp die overigens rookt zoals hij eruitziet... grandioos!

Alsof bovenstaand nog niet genoeg is, is de Kaya ELOX Spots uitgerust met 2 slangpoorten! Voor 1 van deze aansluitingen is de benodigde slangadapter reeds bijgeleverd. De andere aansluiting kan afgedicht worden middels de tevens bijgeleverde ventiel adapter. Let wel even op dat er bij deze versie géén slang, mondstuk en tabakskop zijn bijgeleverd. Deze kunnen natuurlijk wel als optie toegevoegd worden!

Wie kent dat verlangende gevoel, dat als je een hookah ziet, dat je hem gewoon metéén wilt roken? Dat je door er alleen maar naar te kijken al zeker weet dat ie enorme, dikke, witte rookwolken knalt alsof het de normaalste zaak van de wereld is? Wacht maar totdat jij deze Kaya Elox Spots shisha op tafel hebt staan en je weet precies wat wij bedoelen... I want to smoke this golden boy now!!!

De Kaya Elox Spots - Black Neon Gold waterpijp wordt geleverd met:

 • Glazen "Black Spots 630 CE" vaas
 • Gouden rookzuil set "ELOX Spots Gold" met klik-draai sluiting
 • Kolenschaal
 • Dompelbuis "ELOX" met afschroefbare diffuser
 • 1 slangadapter
 • 1 slangaansluiting
 • 1 ventieladapter


DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER TABAKSKOP, SLANG EN MONDSTUK

   Waterpijp info
   MateriaalAluminium
   Aantal bijgeleverde slangen0
   Slangaansluitingen1 (uitbreidbaar tot 2)
   Lengte+/- 65 cm
   DesignModern
   ProductieMachinaal

   Geef beoordeling

   Note: HTML-code wordt niet vertaald!
       Slecht           Goed

   Kaya ELOX Spots - Black Neon / Gold

   • Model: Black Neon / Gold - 2S - Basic
   • Hookies: 109
   • Beschikbaarheid: Out Of Stock
   • €109,00
   • Excl. BTW: €90,08
   • Prijs in hookies: 10900

   Beschikbare opties: