WD Hookah G32A-3 Baku - White Yellow

WD Hookah G32A-3 - Spectaculaire edelstaal shisha met geïntegreerd uitblaasventiel!

Exclusief in de Benelux verkrijgbaar bij Hookaholic... de WD Hookah G32A-3! Deze middelgrote shisha van Duitse makelij heeft een superstrak, modern, edelstalen design en rookt als een kanon!

WD Hookah is een relatief nieuw merk in de waterpijp wereld dat de markt aan het bestormen is met kwalitatief hoogwaardige, edelstalen waterpijpen voor zeer scherpe prijzen! De creaties van de hand van de fabrikant doen qua design en materiaalkeuze denken aan de eveneens van duitse bodem afkomstige, super exclusieve MIG Shisha's. Het moderne, metaalkleurig-transparante design is uiterst spectaculair en opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige materialen. De basis van de waterpijp bestaat uit een schitterend gevormde, transparante vaas van kristalglas die door de mooie, brede voet ook zeer stabiel op tafel staat. Hierop komt een stijlvolle, tweedelige stang (bestaande uit base en schacht) van roestvrij edelstaal. De verschillende onderdelen worden middels een soepel en kwalitatief draaisysteem aan elkaar verbonden. 

Wat deze G32A-3 versie heeft wat reguliere waterpijpen niet hebben, en waardoor de shisha dus uniek is in zijn soort, is een superhandige, innovatieve slangaansluiting die middels een 18.8 slijpstuk verbinding direct in de schachtbasis wordt gestoken. Daarnaast is het uitblaasventiel geïntegreerd in diezelfde schachtbasis en vindt het uitblazen van oude en verbrande rook plaats via 5 kleine gaten in plaats van een regulier ventiel dat uitsteekt. Het aantal slangen is niet uitbreidbaar, wat de shisha uitermate geschikt maakt voor degene die zijn hookah met 1 slang wilt roken. De shisha is verder uitgerust met een edelstalen dompelbuis en afschroefbare diffuser. Hierdoor wordt de toch al zeer spectaculaire rookgeleiding nóg soepeler, wat een rookervaring oplevert van hoog niveau. Doordat de waterpijp tevens beschikt over een gesloten kamersysteem is het uitblazen van oude of verbrande rook een fluitje van een cent. Je bent met deze WD hookah dus altijd verzekerd van heerlijk fris aangezogen rook. Tot slot waarborgt de edelstalen bouw van deze WD Hookah een optimale overdracht van de smaak van de tabak op de smaakzintuigen in de mond, waardoor je een waterpijpervaring voorgeschoteld krijgt die op alle fronten uitblinkt!

Met een totale lengte van ongeveer 56 cm (zonder tabakskop) haal je met de WD Hookah G32A-3 een handige, middelgrote shisha in huis. Qua rookcapaciteiten en looks is dit rookkanon echter een ware gigant, die garant staat voor een 100% professionele shisha ervaring! Wil jij een absolute top shisha kopen, voorzien van een mooi formaat, een uiterlijk om van te dromen en dat alles voor een heel erg aantrekkelijke prijs? De WD Hookah G32A-3 voldoet aan al deze criteria en brengt jou binnen no time naar shisha paradise!

De WD Hookah G32A-3 waterpijp wordt geleverd met:

 • Mooi gevormde vaas van helder kristalglas
 • Dompelbuis
 • Afschroefbare diffuser
 • 1 slangadapter/-aansluiting
 • Geïntegreerd ventiel
 • Schacht van roestvrij edelstaal
 • Base van roestvrij edelstaal
 • Kolenschaal met WD Hookah logo

Let op: De WD Hookah G32A-3 wordt geleverd zónder slang en tabakskop!

   Waterpijp info
   Waterpijp merkWD Hookah
   Materiaal schachtEdelstaal V2A
   Lengte+/- 55 cm
   Slangaansluitingen1
   Aantal bijgeleverde slangen0
   Type slangGeen slang inbegrepen
   Type tabakskopGeen tabakskop inbegrepen
   Bevestiging vaas-schachtSchroefsysteem
   Kamer typeGesloten
   DiffuserJa, afschroefbaar
   Geschikt voor molassevangerNee
   Kleur vaasTransparant - wit - geel

   Geef beoordeling

   Note: HTML-code wordt niet vertaald!
       Slecht           Goed

   WD Hookah G32A-3 Baku - White Yellow

   • Model: White Yellow
   • Hookies: 149
   • Beschikbaarheid: Op voorraad
   • €149,95
   • Excl. BTW: €123,93
   • Prijs in hookies: 14995

   Beschikbare opties: