Tabakskop Rubbertje - Egyptisch

Egyptische tabakskop rubbertje - Luchtdichte verbinding tussen stang en kop!

Wil je enorme rookwolken produceren en optimaal genieten van jouw favoriete tabak? Laat jouw waterpijp dan optimaal presteren, door géén rook verloren te laten gaan, voordat deze in jouw mond terechtkomt!

Luchtdichte verbindingen tussen de verschillende waterpijp onderdelen zijn essentieel om bovenstaande voor elkaar te krijgen! Een van deze verbindingen is die tussen waterpijp stang en tabakskop. Met het transparante tabakskop rubbertje kun je, op een zeer goedkope maar efficiënte manier, ervoor zorgen dat beide componenten 100% luchtdicht aan elkaar verbonden worden. Zo is het mogelijk om de rookcapaciteiten van jouw waterpijp op een hele simpele wijze aanzienlijk te verhogen!

Het Egyptische tabakskop rubbertje is geschikt voor vrijwel alle traditionele en Egyptische waterpijpen in combinatie met een standaard Egyptische tabakskop. Hoewel het rubbertje gemakkelijk wasbaar is, raden wij aan deze regelmatig te vervangen voor een optimaal resultaat.

Wil jij het maximale uit je shisha pijp halen? Dan zijn luchtdichte verbindingen een absolute must! Het Egyptische tabakskop rubbertje helpt jou om dit op een simpele, efficiënte manier voor elkaar te krijgen!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tabakskop Rubbertje - Egyptisch

  • Model: Egypte
  • Hookies: 1
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €1,00
  • Excl. BTW: €0,83
  • Prijs in hookies: 100