Out Of Stock Starbuzz Quick Lights - 40 mm doos

Starbuzz Quick Light Kooltjes - Supersnel starten zonder vieze bijsmaak!

Wil jij relaxed je waterpijp roken en niet te lang bezig zijn met de voorbereiding ervan? Gebruik dan nu deze Starbuzz Quick Light waterpijp kooltjes en je kunt meteen starten met het produceren van dikke, witte rookwolken zonder dat de smaak van jouw favoriete tabak beïnvloed wordt!

Het Amerikaanse Starbuzz levert met deze Easy Light shisha kooltjes een echt kwaliteitsproduct zónder ongewenste bijsmaak. De waterpijp kooltjes staan bekend om hun snelle ontvlambaarheid, lange rookduur en zeer geringe as productie! Hoofdbestanddeel van de kooltjes is hoogwaardige kokosschil, die speciaal geselecteerd is om een zo kwalitatief mogelijke rook- en smaakervaring te garanderen. Door chemische toevoegingen zijn de kooltjes zeer snel op temperatuur en stellen ze jou in staat meteen te beginnen met een super smakelijke rooksessie!

Één doos Starbuzz Kokosschil Quick Lights bestaat uit 10 rollen kooltjes, die weer per rol 10 ronde kooltjes bevatten met een doorsnede van 40 mm. Dat zijn dus in totaal 100 Starbuzz 40 mm kooltjes! Gemiddeld zijn de kooltjes goed voor een rooksessie van ongeveer 45 minuten.


Voor een optimale rookbelevenis is het aan te raden de waterpijp kooltjes na aansteken even te laten "uitflikkeren". Als de kooltjes helemaal rood gloeiend zijn, zijn ze klaar voor gebruik.

Kool specificatie
MerkStarbuzz
HerkomstVerenigde Staten
TypeQuick Light kolen
Rooktijd+/- 60 min
Gewicht+/- 1 kg
Aantal100 stuks
Dimensies40 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Starbuzz Quick Lights - 40 mm doos

  • Model: 1 doos - 100 kooltjes
  • Hookies: 15
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €15,95
  • Excl. BTW: €13,18
  • Prijs in hookies: 1595