Out Of Stock Tom Cococha Hexagon - 1 kg

Tom Cococha Hexagon - Beste kolen voor gebruik met aluminiumfolie!

Ben jij iemand die het liefste gebruik maakt van een oldskool tabakskop met aluminiumfolie in plaats van de modernere chimney koppen en heat management systemen? Dan is er nu speciaal voor jou deze Tom Cococha Hexagon verkrijgbaar! Deze kooltjes zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik met aluminiumfolie en brengen jouw rookervaring naar topniveau!

Naast de al bestaande varianten natuurkooltjes, heeft Tom Cococha nu deze kwalitatief hoogwaardige Hexagon kooltjes op de markt gebracht. In tegenstelling tot de andere varianten van Tom Cococha hebben deze kooltjes een unieke, langwerpige vorm. De sticks hebben een zeshoekige doorsnede van ongeveer 2 cm en zijn rond de 5 cm lang. De vorm van de kokoskooltjes is gebaseerd op de kolen die gebruikt worden in het Midden-Oosten en dit heeft natuurlijk een goede reden; hier wordt voornamelijk nog via de oldskool manier gerookt, door middel van de kolen te plaatsen op aluminiumfolie en een langwerpige vorm is hiervoor het beste geschikt!

Net als de andere Tom Cococha kleuren is ook deze Hexagon versie van uitstekende kwaliteit en gemaakt van 100% zuivere kokosnootschil. De kolen geven zeer weinig as af en hebben een extra lange brandduur. De kooltjes zijn daarnaast relatief snel klaar voor gebruik en de uiteindelijke hitte ontwikkeling is perfect voor een sublieme rookervaring vol genot, smaak en dikke rook!

Ben jij een liefhebber van een traditionele manier van waterpijp roken en constant op zoek naar het beste rookresultaat? Volg dan nu het voorbeeld van de échte kenners uit het Midden-Oosten met deze langwerpige Hexagon sticks van Tom Cococha!


Voor een optimale rookbelevenis is het aan te raden de waterpijp kooltjes gelijkmatig te verhitten, totdat elke zijde roodgloeiend is, alvorens deze op de tabakskop te plaatsen. Voor het verhitten raden wij het gebruik van een elektrische kookplaat aan.

Kool specificatie
MerkTom Cococha
HerkomstDuitsland
TypeNatuurkolen
Brandtijd+/- 90 min
Gewicht1 kg
Aantal64 stuks
Dimensies20 x 50 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tom Cococha Hexagon - 1 kg

  • Model: Hexagon
  • Hookies: 5
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €5,95
  • Excl. BTW: €4,92
  • Prijs in hookies: 595