Carbopol Crown  -  40 mm doos

Carbopol Crown Kooltjes - Perfecte hitte door innovatieve vorm!

Voor degenen die niet teveel tijd willen spenderen aan de voorbereiding van een smaakvolle waterpijp sessie, zijn de Quick Light Crown kooltjes van Carbopol een perfecte aanwinst! Deze kooltjes stellen jou in staat om snel te beginnen met het roken van je waterpijp en leveren ruim voldoende hitte voor dikke, vette rookwolken!

Door het toepassen van een nieuwe, innovatieve vorm, heeft Carbopol met de Crown kooltjes een product ontwikkelt, dat een perfecte warmte circulatie genereert en daarmee nog beter in staat is om jouw waterpijp tabak optimaal te verhitten! Het ronde Quick Light kooltje is voorzien van een gat en een soort van pootjes, die ervoor zorgen dat de opgewekte hitte nog beter tot zijn recht komt. Daarnaast zijn de kooltjes, zoals gewoonlijk bij quick light kolen, voorzien van chemische toevoegingen, waardoor ze supersnel aan te steken zijn en jij geen tijd hoeft te verspillen, alvorens te genieten van een lekkere, smaakvolle waterpijp sessie!

Één doos Carbolpol Crown bestaat uit 10 rollen quick light kooltjes, die weer per rol 10 ronde kooltjes bevatten met een doorsnede van 40 mm. Dat zijn dus in totaal 100 Carbopol Crown 40 mm kooltjes! Het relatief grote formaat zorgt ervoor dat je maar één kooltje nodig hebt voor een extra lange sessie van gemiddeld 60 minuten! De kooltjes zijn te gebruiken in combinatie met zowel standaard, phunnel als vortex tabakskop en staan bekend om hun geringe as- en geur afgifte!


Voor een optimale rookbelevenis is het aan te raden de waterpijp kooltjes na aansteken even te laten "uitflikkeren". Als de kooltjes helemaal rood gloeiend zijn, zijn ze klaar voor gebruik.

Kool specificatie
MerkCarbopol
HerkomstVerenigd Koninkrijk
TypeQuick Light kolen
Rooktijd+/- 60 min
Gewicht+/- 1 kg
Aantal100 stuks
Dimensies40 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Carbopol Crown - 40 mm doos

  • Model: 1 doos - 100 kooltjes
  • Hookies: 14
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €14,95
  • Excl. BTW: €12,36
  • Prijs in hookies: 1495