Out Of Stock AMY Deluxe "Chimney" - 2

Chimney Deluxe Tabakskop - Combi van Chimney, Phunnel en Vortex!

De Chimney Deluxe tabakskop heeft een innovatief design, dat de "schoorsteen" constructie van de standaard versie combineert met een Phunnel en Vortex tabakskop ineen! Deze unieke combinatie levert een absolute top tabakskop op, die jou voorziet van een optimaal heat management!

Het geavanceerde design van de Chimney Deluxe tabakskop bestaat in feite uit 2 delen. Het onderste deel is een ongeglazuurde tabakskop die de karakteristieken van een Phunnel tabakskop combineert met de eigenschappen van een Vortex bowl. Hierboven bevindt zich de metalen Chimney constructie.  Deze bestaat op zijn beurt weer uit 3 losse onderdelen, het kapje dat over de tabakskop geklemd wordt, de schoorsteen zelf, en het rooster waarop de waterpijp kooltjes geplaatst worden. Deze drie kunnen gemakkelijk aan elkaar bevestigd worden middels een schroefsysteem.

Één van de voordelen van de Chimney Deluxe tabakskop is dat je géén aluminium folie meer nodig hebt. De waterpijp kooltjes worden geplaatst op het metalen rooster, dat de warmte tegelijkertijd gelijkmatig verdeeld, waardoor je de kooltjes niet meer hoeft te verplaatsen tijdens je sessie. De schoorsteen zelf zorgt ervoor dat de hitte binnenin de tabakskop afgevoerd wordt, zodat deze niet te heet wordt en je tabak dus minder snel zal verbranden. Dit betekent dat je langere rooksessies hebt met exact dezelfde hoeveelheid tabak!

Extra voordeel van deze Deluxe versie ten opzichte van de standaard versie is dat de tabakskop zelf gebruik maakt van zowel een phunnel als vortex techniek om de rook naar de waterpijpstang te geleiden. De kop bevat naast een centraal gat (phunnel) namelijk ook nog verschillende gaten in de zijwand, waardoor niet alleen de tabakssappen behouden blijven, maar er ook een soepele vortex airflow ontstaat.

Enige nadeel eigenlijk van de Chimney Deluxe bowl is de ongeglazuurde tabakskop. Het is belangrijk deze, na iedere sessie, goed te reinigen, zodat de smaken niet in de kop trekken en daarmee toekomstige rook sessies, qua smaak, beïnvloeden. Rook jij altijd dezelfde smaak, dan is dit natuurlijk geen issue en wordt jouw favoriete smaak zelfs nog intenser na verloop van tijd! De Chimney Deluxe tabakskop is te gebruiken op vrijwel iedere hookah!

Wil jij geen gedoe meer met aluminium folie en lijkt het jouw relaxed om langdurig te genieten van je waterpijp, zonder dat je de shisha kooltjes moet verplaatsen voor constante dikke rookwolken? Probeer dan nu deze Chimney Deluxe tabakskop en ervaar de voordelen van dit innovatieve product!

In het kort:

  • géén aluminium folie meer nodig
  • géén kooltjes meer verplaatsen tijdens het roken
  • langere rooksessies met dezelfde hoeveelheid tabak
  • combinatie van "schoorsteen", phunnel en vortex!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

AMY Deluxe "Chimney" - 2

  • Model: Luxe - type 2
  • Hookies: 16
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €16,95
  • Excl. BTW: €14,01
  • Prijs in hookies: 1695

Beschikbare opties: