Out Of Stock Alpaca x ZOMO Syrook Bowl - Daisy

Alpaca Syrook Zomo Edition - Tabaksbesparende kop voor een snelle, kwalitatieve rooksessie!

Alle hens aan dek! De vermaarde Alpaca Bowls maken nu bij Hookaholic hun intrede in de Nederlandse en Belgische shisha-scene! Geprezen om hun kwalitatieve bouw en daaruit voortvloeiende "high quality" hittegeleiding zijn deze tabakskoppen uit de Verenigde Staten de beste die je kunt krijgen en dan hebben we het nog niet eens gehad over de mooie, betoverende looks waarmee de bowls gezegend zijn.

Iedere Alpaca Bowl is met de grootste zorg en 100% ambachtelijk gedraaid op een van de draaitafels van de Amerikaanse tabakskop-bouwers uit Californië. Doordat er hierbij gebruik is gemaakt van een speciaal samengestelde klei, die het vermogen heeft om de hitte van de kooltjes op een zo gelijkmatig mogelijke manier en in precies de juiste proportie over te dragen op de tabak in de tabakskom, beschikt elke bowl over dé perfecte eigenschap om jouw rooksessie naar torenhoge hoogte te stuwen, waarbij smaak én rook optimaal vertegenwoordigd zijn. Concreet betekent dit, dat je kunt genieten van een pure, krachtige smaak, precies zoals deze bedoeld is, met de daarbij gewenste volle, wit-grijze rookwolken. Als "final touch" is elke tabakskop voorzien van een individueel aangebrachte, kwalitatieve laag glazuur, wat de koppen gemakkelijk te reinigen maakt en ideaal voor het afwisselen van smaken. Met unieke, schitterende kleurencombi's zijn de Alpaca bowls tot slot ook visueel een zeer sterke toevoeging aan iedere waterpijp setup. 

De Alpaca x ZOMO Syrook Tabakskop is een tabaksbeparende variant die speciaal ontwikkeld is in samenwerking met de Zuid-Amerikaanse tabaksproducent ZOMO. Hoewel de kop hierdoor ideaal is afgestemd op een heerlijke rooksessie met ZOMO tabak, is deze natuurlijk ook perfect geschikt voor het roken van andere tabaksmerken. De tabakskom is relatief ondiep waardoor de bowl ideaal is voor korte, krachtige rooksessies van ruim 1 uur  en/of het roken van donkere shisha tabak. Het voordeel hiervan is dat er heel wat tabak bespaard kan worden, zonder daarbij in te leveren op een kwalitatieve rooksessie vol met pure smaak en heerlijke wolken! De bowl is goed voor een kleine tot gemiddelde hoeveelheid tabak van ongeveer 15-20 gram en komt het best tot zijn recht in combinatie met de ook bij ons verkrijgbare extra dikke aluminiumfolie. Door de relatief brede diameter van het phunnel gat en de 2 erin aangebrachte gleufjes, schotelt de Syrook een heerlijk soepele rookervaring voor. Daarnaast worden de tabakssappen door het phunneldesign behouden in de tabakskom, waardoor zowel de smaakervaring alsook de schacht van de hookah en het water heerlijk zuiver blijven.

Ben jij op zoek naar de perfecte kop voor een relatief korte rooksessie van één uur of eentje die zeer geschikt is voor het roken van donkere tabak? En eentje die een uitstekende hittegeleiding combineert met een dito airflow, uitstekende smaakoverdracht en een wolkproductie van de bovenste plank? Voeg dan nu deze soepel rokende, mooie Alpaca x ZOMO Syrook tabakskop toe aan je shisha setup en ervaar een rooksessie eerste klas!

Inhoud: +/- 15-20 gram


Doordat de verschillende tabakskoppen individueel en met de hand afgewerkt zijn, ziet geen tabakskop er precies hetzelfde uit en is de afgebeelde productfoto dan ook een weergave van hoe elk type tabakskop er ongeveer uitziet. 

Bowl info
MerkAlpaca
HerkomstVerenigde Staten
Tabakskop typePhunnel
Materiaal tabakskopKlei
Hoogte tabakskop+/- 10,5 cm
Diameter gat onderkant+/- 2,7 cm
Hoeveelheid tabakKleine portie
Te combineren met heat management toolNee
Kleur tabakskopGeel - wit

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Alpaca x ZOMO Syrook Bowl - Daisy

  • Model: Daisy
  • Hookies: 33
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €33,95
  • Excl. BTW: €28,06
  • Prijs in hookies: 3395

Beschikbare opties: