Hookah John 80 Feet Espana Bowl - Grease

Hookah John 80 Feet Espana Bowl - Extra diepe HJ 80 Feet variant voor rooksessies van ruim 1 uur!

Hookah John, wie kent hem niet? Deze waterpijp legend uit de Verenigde Staten staat bekend om zijn topproducten op shisha gebied, waarbij vooral zijn tabakskoppen geprezen worden als zijnde de beste verkrijgbaar op de markt!

Wat maakt deze tabakskoppen nu beter als andere tabakskoppen op de markt vraag je je af? Door het gebruik van speciale klei waarvan de samenstelling uiterst geheim is, is de hittegeleiding van de creaties van John "the best you can get"! Als gevolg hiervan wordt de hitte die van de kooltjes afkomstig is perfect en zeer gelijkmatig overgebracht op de waterpijp tabak die in de tabakskom ligt, wat dan weer resulteert in een enorm goede en pure smaakervaring. Doordat de gebruikte afmetingen in de HJ bowls een ideale airflow opwekken, is de totale rookervaring die uit de Hookah John tabakskoppen afkomstig is onovertroffen en de beste die je kunt krijgen! Een echte Hookah John bowl als toevoeging aan je waterpijp uitrusting is dus een must voor iedere serieuze poffer, althans de poffer die de beste ervaring uit zijn pijp wilt halen.

De Hookah John 80 Feet Espana bowl is eigenlijk een variant op de reeds langere tijd bestaande HJ 80 Feet bowl. Het gaat hier om een geglazuurde, phunnel tabakskop waarbij er slechts 1 groot gat zit in het midden van de kom met een hoge opstaande rand, een soort van schoorsteentje. Een van de voordelen hiervan is dat de tabakssappen in de kom behouden blijven en niet doorlekken naar de schacht, waardoor de tabak lekker sappig blijft, langer meegaat en een puurdere smaak afgeeft. Het gat bij deze 80 Feet tabakskop is relatief groot; als gevolg ontstaat er een zeer gemakkelijke rookdoorstroming en super soepele rookervaring waardoor je niet hard aan je mondstuk hoeft te zuigen voor dikke, volle rookwolken. Zoals reeds gezegd, zorgt de samenstelling van de gebruikte klei ook hier voor een zeer gelijkmatige verdeling van de hitte op de tabak, waardoor de smaak die deze 80 Feet Espana mogelijk maakt, tot zijn volste, sublieme recht komt!

De 80 Feet Espana tabakskop is in principe hetzelfde als de bowl waarvan deze afstamt; de HJ 80 Feet (zónder Espana). Er is echter een verschil tussen beide koppen; de tabakskom van de Espana variant is dieper, waardoor er meer tabak in past. Dit maakt de 80 Feet Espana dé perfecte bowl voor mensen die de gewone 80 feet net iets te klein vinden, maar toch graag gebruik maken van een kwalitatieve, tabaksbesparende bowl! Rook jij dus het liefste alleen of houd je van rooksessies van zo'n 75 minuten, dan kun je met de 80 Feet Espana tabakskop dus aanzienlijk wat tabak besparen, terwijl je toch ruim de tijd hebt om te genieten van een overheerlijke shisha ervaring! De mooi gekleurde, geglazuurde afwerking heeft tot slot als voordeel dat de 80 Feet Espana gemakkelijk schoon te maken én geschikt is om af te wisselen met meerdere smaken.

Ben jij op zoek naar de perfecte kop voor een rooksessie van ruim een uur en heb je ook vaker het probleem dat je bij je huidige tabakskop veel onverbrande tabak moet weggooien na afloop van je sessie? Voeg dan nu deze Hookah John 80 Feet Espana bowl toe aan jouw waterpijp equipment en ervaar heerlijke rooksessies, vol van smaak, met een lekker soepele airflow en een stuk minder tabakverspilling!

Relevante data:

  • Hoogte: +/- 9,4 cm
  • Buitendiameter tabakskom: +/- 6,2 cm
  • Binnendiameter tabakskom: +/- 5,3 cm
  • Diepte tabakskom: +/- 1,5 cm

Hookaholic setup tip voor HJ 80 ft Espana bowl: Combineer de bowl met extra dikke aluminium folie en een Apple on Top Provost voor het beste rookresultaat!

Bowl info
MerkHookah John
HerkomstVerenigde Staten
Tabakskop typePhunnel
Materiaal tabakskopKlei
Hoogte tabakskop+/- 9,4 cm
Diameter gat onderkant+/- 2,5 cm
Hoeveelheid tabakGemiddelde portie
Te combineren met heat management toolEnkel met Apple on Top Provost
Kleur tabakskopWit - blauw

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Hookah John 80 Feet Espana Bowl - Grease

  • Model: Grease
  • Hookies: 32
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €32,95
  • Excl. BTW: €27,23
  • Prijs in hookies: 3295

Beschikbare opties: