Khalil Mamoon Kolenschaal

Khalil Mamoon Kolenschaal - Groot formaat, keus uit 3 kleuren!

De Khalil Mamoon Kolenschaal is een grote schaal met een diameter van maar liefs 24 cm! Daarmee is deze "kraag" van je waterpijp uitermate geschikt om de overbodige as van de waterpijp kooltjes op te vangen! 

Zoals iedere kolenschaal heeft ook deze originele KM kolenschaal als belangrijkste taak het opvangen van de as van de kooltjes. Door het grote formaat en de relatief brede diameter van 4,5 cm van het gat in het midden, kwijt deze schaal zich perfect van zijn taak en past hij op vrijwel iedere traditionele, Egyptische hookah. Doordat de schaal gemaakt is van kwalitatief roestvrij staal levert het ook geen problemen op om je hete kolen er tijdelijk op te leggen.

Door de mooie versieringen draagt deze handgemaakte kolenschaal ook in visueel opzicht een steentje bij aan de algehele uitstraling van jouw favoriete pijp! De schaal is naast de sierlijke decoraties op de rand voorzien van de welbekende Khalil Mamoon handtekening en het originele logo van de Egyptische hookah fabrikant. De schaal is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat jij kan kiezen voor de best passende optie voor jouw waterpijp!

Op zoek naar een goede, kwalitatieve, traditionele kolenschaal die doet wat hij moet doen en er ook nog eens mooi uitziet? Met de Khalil Mamoon kolenschaal haal je een absoluut zekerheidje in huis!

  Extra Info
  HerkomstEgypte

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Khalil Mamoon Kolenschaal

  • Model: XL
  • Hookies: 9
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22
  • Prijs in hookies: 995

  Beschikbare opties: