Kaloud Lotus II

Kaloud Lotus II - Optimaal heat management in een betoverend jasje!

Nu exclusief en alleen bij Hookaholic; de spectaculaire Kaloud Lotus 2! Deze nieuwe, supermooie uitvoering van de legendarische Kaloud Lotus is een ideale toevoeging aan je tabakskop die ervoor zorgt dat je de hoeveelheid hitte die aan de tabak wordt afgegeven op een eenvoudige manier kunt reguleren. Met deze heat management tool wordt waterpijp roken nog eenvoudiger en geniet je nog langer en relaxter van de enorme rookwolken die jouw favoriete shisha produceert!

Met de Kaloud Lotus II wordt zowel de voorbereiding, als het waterpijp roken zelf, een stuk gemakkelijker! De tool is in feite een soort van bakje waar je de hete kooltjes in plaatst en direct bovenop de tabakskop zet. Met het regelbare dekseltje kun je zelf bepalen hoe open of dicht je de bovenkant van de Lotus wilt hebben en in welke mate jouw tabak of steam stones worden verhit! Wil je meer hitte, voor bijvoorbeeld nog grotere rookwolken, doe je het dekseltje dichter. Wil je minder hitte, omdat bijvoorbeeld de smaak te sterk is, zet je het dekseltje meer open. Heat management was nog nooit zo simpel!

Buiten dat je met de Kaloud Lotus 2 precies de juiste hoeveelheid warmte kan regelen om jouw waterpijp optimaal te laten presteren, heeft deze superhandige tool nog veel meer voordelen! Ten eerste is het gestuntel met aluminium folie verleden tijd! Met de Lotus heb je géén aluminium folie meer nodig om te genieten van een perfecte waterpijp sessie! Ten tweede kun jij nu met dezelfde hoeveelheid waterpijp kooltjes véél langer doen! Doordat de warmte door de Kaloud Lotus beter behouden blijft, zullen jouw kooltjes minder snel opbranden en kun je dus langer shisha roken met dezelfde hoeveelheid kooltjes! Ten derde is het met deze gadget niet meer nodig om de kooltjes om de zoveel tijd om te draaien en te verplaatsen. Deze revolutionaire tool zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt afgegeven, waardoor het draaien en verplaatsen van de kooltjes niet meer hoeft! Jouw waterpijp sessie wordt dus nog gemakkelijker en relaxter dan voorheen! Last but not least, voorkomt de gesloten bodem van de Lotus dat de as van de kooltjes in de tabakskop terecht kan komen. Dit betekent schonere tabak en dus een veel zuiverdere smaaksensatie dan voorheen! Buiten deze functionele voordelen is het design van deze nieuwe Lotus II oogverblindend mooi, waardoor ook visueel dit juweeltje jouw shisha setup naar een veel hoger niveau tilt!

Met behulp van deze nieuwe, sensationele versie van de Kaloud Lotus wordt het roken van een waterpijp een nog groter genot dan voorheen! Wil jij gegarandeerd zijn van een optimale rookervaring, met nog grotere rookwolken, nog meer gemak en een superzuivere smaakbeleving? En wil je dit het liefste doen met een tool die er ook nog eens superstrak en mooi uitziet? Voeg dan deze Kaloud Lotus II toe aan jouw shisha uitrusting en til de prestaties en overall looks van je waterpijp naar een nog hoger niveau!

Alle voordelen van de Kaloud Lotus 2 op een rijtje:

 • Perfecte hitte regeling -> nog grotere rookwolken
 • Waterpijp klaarmaken gaat gemakkelijk en snel - géén aluminium folie meer nodig
 • Langere sessie met dezelfde hoeveelheid kooltjes
 • Kooltjes omdraaien/verplaatsen niet meer nodig
 • Géén as in tabakskop -> super zuivere smaakbeleving
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Supermooi design

Let op: De Kaloud Lotus II is geschikt voor tabakskommen met een binnendiameter van ongeveer 61-70 mm!

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Kaloud Lotus II

  • Model: II
  • Hookies: 74
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €74,95
  • Excl. BTW: €61,94
  • Prijs in hookies: 7495