Out Of Stock Kaya ELOX Slangaansluiting Set - rood

Kaya ELOX Slangaansluiting Set - Sluit een extra slang aan op je Kaya!

Heb jij een Kaya ELOX waterpijp en zou je deze graag willen uitrusten met één, twee of zelfs drie extra slangen? Met de Kaya Elox Slangaansluiting Set is het nu mogelijk je Elox pijp te roken met meerdere vrienden tegelijk!

De Elox slangaansluiting set bestaat in feite uit 2 onderdelen; een slangadapter die komt in plaats van een van de ventieladapters die zich op de ELOX schachtbasis bevindt én een slangaansluiting die aan het uiteinde van een siliconenslang bevestigd dient te worden. Beide onderdelen worden middels een slijpstukverbinding (maat 18.8) met elkaar verbonden, wat inhoudt dat je je slang lekker soepel in je shisha kunt pluggen, zonder dat hier een rubbertje aan te pas hoeft te komen. Een rookdichte verbinding wordt op deze manier gegarandeerd, terwijl je lekker relaxed kunt roken met meerdere slangen tegelijk!

Let wel even op dat de slangadapter bevestigd dient te worden op het onderste gedeelte van een van de ventieladapters op je ELOX waterpijp. Je hebt dit voorste stuk van de ventieladapter dus nodig om de slangaansluiting set aan te sluiten op je shisha!

Wil je jouw ELOX shisha graag roken met twee, drie of zelfs vier slangen tegelijk? Dan is deze Kaya ELOX Slangaansluiting Set dé perfecte aankoop die al je wensen in vervulling laat komen! Pof pof pof pof!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Kaya ELOX Slangaansluiting Set - rood

  • Model: Rood
  • Hookies: 10
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €10,95
  • Excl. BTW: €9,05
  • Prijs in hookies: 1095

Beschikbare opties: