Khalil Mamoon Vaas - Ring Zilver

KM Vaas - Geschikt voor middelgrote en grote Khalil Mamoon waterpijpen!

Ben je op zoek naar een nieuwe waterpijp vaas voor jouw middelgrote of grote Khalil Mamoon shisha dan is dit de perfecte kandidaat voor de job!

Deze originele Khalil Mamoon vaas is handgeblazen in Egypte en voorzien van een mooi, goudkleurig design. De opening in de vaas heeft een diameter van 5 cm en is daarmee in principe geschikt voor elke middelgrote tot grote Khalil Mamoon waterpijp. Met een hoogte van 31 cm is de vaas verder voorzien van een standaard formaat waardoor deze ook te combineren valt met vele andere traditionele merken zoals Farida.

Is jouw shisha vaas kapot gevallen of aan vervanging toe? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuw exemplaar om jouw traditionele shisha een lekkere, frisse uitstraling te geven? Met deze originele KM vaas ben je weer helemaal de man en kun jij weer genieten van grote, dikke, smaakvolle rookwolken!


Let op! Doordat iedere Khalil Mamoon vaas individueel met de hand geblazen en afgewerkt wordt, kan het ontvangen product licht afwijken van de getoonde afbeelding.

Daarnaast zijn oneffenheden zoals luchtbelletjes, krasjes, kleine stukjes uit de hals vaak voorkomend, deels door de handmatige productie en deels door het transport vanuit Egypte.

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Khalil Mamoon Vaas - Ring Zilver

  • Model: Classic - Silver
  • Hookies: 19
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €19,95
  • Excl. BTW: €16,49
  • Prijs in hookies: 1995