Mata Leon Snake Eater

Mata Leon Snake Eater - Dikke wolken en top smaak met maar één kooltje!

Met de Snake Eater brengt fabrikant Mata Leon een super innovatieve heat management tool op de markt. De HMD maakt het mogelijk een kwalitatieve shisha sessie te ervaren met maar één kooltje, inclusief dikke rook en volle smaak!

De onderkant van de Snake Eater zet je direct bovenop je normale tabakskop, je plaatst vervolgens een kooltje erin en zet het kapje eroverheen. Even wachten totdat de boel is opgewarmd en je bent klaar om te smoken als een baas! Het geanodiseerde aluminium materiaal waarvan de Snake Eater is vervaardigd, maakt het samen met de uitgekiende plaatsing van de gaten in het ontwerp, mogelijk om een extreem hoge temperatuur te ontwikkelen met slechts één kooltje. Daarnaast zorgt het design ervoor dat een teveel aan hitte weer simpel kan worden afgevoerd; door het kapje te draaien kun je de luchttoevoer aanpassen naar het gewenste niveau. Zo kan de hitte gemakkelijk gereguleerd worden. Materiaal en design zorgen er tot slot ook nog eens voor dat er een gelijkmatige overdracht plaatsvind van de hitte op de tabak. Hierdoor krijg je een uiterst smaakvolle rookervaring en, ondanks het gebruik van slechts één kooltje, lekkere, dikke, volle wolken!

De onderkant van de Snake Eater heeft een diameter van 60 mm. Hierdoor is de heat management tool geschikt voor tabakskoppen met een diameter kleiner dan 60 mm. Let hier dus wel even op bij aankoop van deze exclusieve tool! De tool kan daarnaast gevuld worden met zowel de 25 mm als ook de 26 mm waterpijp kooltjes.

Wil jij sparen op je waterpijp kooltjes en daarnaast lekker gemakkelijk shisha roken zonder aluminium folie? Check dan nu deze super vernieuwende heat management tool van Mata Leon! De Snake Eater maakt jouw rookervaring nóg goedkoper en gemakkelijker, terwijl smaak en clouds on point blijven!


Hookaholic tip: combineer de Mata Leon Snake Eater met de ook bij ons verkrijgbare KS Appo tabakskop voor het beste resultaat!

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Mata Leon Snake Eater

  • Model: Silver
  • Hookies: 38
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €19,95
  • Excl. BTW: €16,49
  • Prijs in hookies: 1995