Out Of Stock Dschinni Mentalist Melassevanger

Dschinni Mentalist Melassevanger - Spectaculaire sappenvanger van Dschinni!

Exclusief en alleen bij Hookaholic; de Dschinni Mentalist Molassevanger! Deze exclusieve accessoire brengt jouw shisha experience letterlijk naar een nóg hoger niveau! Zowel op het gebied van smaak, reiniging en esthetiek is deze glazen schoonheid een absolute meerwaarde voor iedere shisha-pro!

Met de Dschinni Mentalist haal je in feite een soort van luxe uitbreiding voor je waterpijp in huis. De melassevanger, ook wel molassevanger genoemd, is ongeveer 16 cm hoog en wordt geplaatst tussen kolenschaal en schacht. Zoals de naam al zegt, is de primaire functie van de tool "het vangen van de melasse", waarmee bedoeld wordt dat deze de tabakssappen die uit de tabakskop sijpelen opvangt. Hierdoor wordt vervuiling van de schacht van je pijp en het water in de vaas voorkomen, met als gevolg dat een zuivere smaakbeleving gegarandeerd blijft en het gemakkelijker is om je shisha na het roken te reinigen. Daarnaast krijgt jouw shisha door toevoeging van de Mentalist een super exclusieve, oogverblindende en chique uitstraling!

Wil je jouw shisha graag pimpen met de Dschinni Mentalist molassevanger? Let dan wel even op dat deze is uitgerust met de juiste aansluitingen (maat 18.8) voor het plaatsen van dit puike stukje glaswerk. Als extra tip raden wij overigens aan om de molassevanger voor aanvang reeds te voorzien van een laagje gekleurd water. Zo kun je meteen vanaf de start gaan genieten van de ultieme shisha ervaring, Dschinni style...! 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Dschinni Mentalist Melassevanger

  • Model: 18.8
  • Hookies: 34
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €34,95
  • Excl. BTW: €28,88
  • Prijs in hookies: 3495