Out Of Stock Dschinni Kingsize

Dschinni Kingsize - Mooi gevormd, glazen mondstuk met perfecte grip!

Met de Dschinni Kingsize haal je een subliem vormgegeven mondstuk in huis met het ideale gewicht, de perfecte lengte en een supergrip! Door de nauwkeurig ontworpen binnendiameter rookt deze koninklijke staf als een knalpijp! 

Dit mooie, volledig glazen design is een ware lust voor het oog en geeft dankzij het transparante uiterlijk een extra toffe dimensie aan jouw shisha rookervaring! Bekijk hoe de volle, witte rook al zwevend zijn weg aflegt van vaas naar mond en geniet van de 100% pure smaak die dankzij het glas gewaarborgd blijft. Het mondstuk is zo ontworpen dat het de ideale doorsnede bezit voor een optimale rookgeleiding, met als gevolg dat het hijsen aan de tip een heerlijk soepele ervaring oplevert. Je hoeft dus niet veel moeite te doen om de gewenste, enorme rookwolken uit jouw shisha te zuigen met dit topproduct van Dschinni!

Naast bovenstaande eigenschappen beschikt de Dschinni Kingsize met zijn lengte van ongeveer 45 cm over een bovengemiddeld groot formaat. Dit geeft het glazen mondstuk een vorstelijke uitstraling die ervoor zorgt dat je nog meer zin hebt om van jouw shisha te roken! Daarnaast past het mondstuk dankzij het mooie maar ook praktische design perfect in je hand, terwijl het gewicht ideaal is om zonder teveel moeite een dikke hijs te nemen. De aanwezigheid van het fraaie, gouden Dschinni logo draagt daarnaast nog eens extra bij aan de exclusiviteit van het mondstuk.

Wil jij ervaren hoe het is om te zuigen aan een mondstuk dat voldoet aan alle eigenschappen van hét perfecte waterpijp mondstuk? Een mondstuk dat beschikt over de perfecte afmetingen, ongekend soepel rookt, een top smaak garandeert en eruitziet als de scepter van een Perzische koning? Check dan nu dit Kingsize mondstuk van Dschinni en ervaar een koninklijk rookgenot!

  Slang/mondstuk info
  MerkDschinni
  HerkomstDuitsland
  Type slang/mondstukWasbaar
  Lengte mondstuk+/- 45 cm
  Diameter tip van mondstuk 9 mm
  Kwaliteit slangA
  KleurTransparant

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Dschinni Kingsize

  • Model: Kingsize
  • Hookies: 21
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €21,95
  • Excl. BTW: €18,14
  • Prijs in hookies: 2195

  Beschikbare opties: