Out Of Stock Kaya Mamba

Kaya Mamba Glazen Mondstuk - Slangen design, super airflow en zuivere smaak!

Met het Kaya Mamba Glazen Mondstuk maak jij helemaal de blits bij jouw shisha broeders en zusters! Het mooie, creatieve ontwerp is voorzien van een uniek "snake" design en heeft de ideale diameter voor een super soepele airflow. Het mondstuk heeft een totale lengte van ongeveer 30 cm.

Dit mooie, volledig glazen design is een ware lust voor het oog en geeft dankzij het half-transparante uiterlijk met slangenhuid patroon een extra toffe dimensie aan jouw shisha rookervaring! Bekijk hoe de volle, witte rook al zwevend zijn weg aflegt van vaas naar mond en geniet van de 100% pure smaak die dankzij het glas gewaarborgd blijft. Het mondstuk is zo ontworpen dat het de ideale doorsnede bezit voor een optimale rookgeleiding, met als gevolg dat het hijsen aan de tip een onovertroffen, soepele ervaring oplevert. Je hoeft dus niet veel moeite te doen om de gewenste, enorme rookwolken uit jouw shisha te zuigen met dit topproduct van Kaya Shisha! 

Naast bovenstaande eigenschappen beschikt de Kaya Mamba met zijn lengte van 30 cm over een gemiddeld formaat. Het "snakedesign" is doorgevoerd in zowel de vorm van het mondstuk, alsook in het gebruikte kleurenpatroon, waardoor het mondstuk een unieke uitstraling heeft. De Kaya Mamba ligt daarnaast lekker vast in de hand, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat deze plotseling uit je hand glijdt, terwijl je de dikste rookpluimen door de snake naar je mond ziet zweven! Wat het mondstuk overigens extra speciaal maakt is de locatie van de opening in de tip; deze bevindt zich aan de onderzijde van de "slangenkop"  waardoor je deze als het ware dwars op je mond zet. Dit levert een extra aangename, lekker relaxte rookervaring op, die net ietsje anders is dan met een regulier mondstuk.

Wil jij ervaren hoe het is om te zuigen aan een mondstuk dat voldoet aan alle eigenschappen van hét perfecte waterpijp mondstuk? Een mondstuk dat beschikt over een uniek, creatief design, de perfecte afmetingen, ongekend soepel rookt, een top smaak garandeert en rookwolken knalt alsof het de normaalste zaak van de wereld is? Voeg dan nu de Kaya Mamba toe aan je winkelmandje en ervaar spectaculaire shisha sessies als nooit tevoren!

  Slang/mondstuk info
  MerkKaya Shisha
  Type slang/mondstukWasbaar
  Lengte mondstuk+/- 30 cm
  Diameter tip van mondstuk8 mm
  Kwaliteit slangA
  KleurTransparant - slangenpatroon

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Kaya Mamba

  • Model: Mamba
  • Hookies: 17
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €17,50
  • Excl. BTW: €14,46
  • Prijs in hookies: 1750