Out Of Stock WD Hookah Phunnel Bowl - Blue

WD Hookah Phunnel Bowl - Phunnel airflow voor een voordelige prijs!

De WD Hookah Phunnel Bowl is een mooi vormgegeven phunnel tabakskop die is samengesteld uit klei en voorzien is van een laag gekleurde glazuur. Door zijn relatief diepe design is hij perfect uitgerust voor een bovengemiddelde hoeveelheid tabak en dus extra lange rooksessies! Het fraaie design geeft jouw shisha setup daarnaast een extra fikse portie bravoure!

Net zoals iedere phunnel tabakskop is ook deze WD Hookah phunnel bowl uitgerust met de kenmerkende, centrale, cilindervormige spil. Temidden van het schoorsteentje bevindt zich één gat, die bij deze tabakskop relatief groot is, speciaal voor een nóg soepelere en relaxtere rookervaring. Doordat het gat hoger ligt dan de bodem van de tabakskom blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop en lekken ze niet door de stang naar het water in de vaas. Dit bevordert de smaakbeleving en zorgt er tevens voor dat deze langer behouden blijft!

De WD Hookah phunnel tabakskop is door het gebruik van kwalitatieve klei en een uitgekiende vormgeving, perfect uitgerust voor een zeer degelijke warmtegeleiding. Dit komt de uiteindelijke rookprestaties natuurlijk ten goede! De tabakskop is afgewerkt met een laagje glazuur, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken en geschikt is voor het afwisselen van je tabakssmaken. Hij is te gebruiken met (vrijwel) iedere waterpijp en tevens zeer geschikt in combinatie met een heat management tool, zoals de Oduman Ignis, Kaya The Block, Kaloud Lotus of SmokeBox. De buitenste rand is daarbij zo vormgegeven dat een heat management device niet zomaar van de tabakskop kan afschuiven; ideaal dus!

Houdt jij van een lekker soepele airflow, met een optimale, zuivere smaakbeleving en wil je tegelijkertijd een tabakskop die jouw shisha uitrusting ook visueel naar de top tilt? Scoor dan zeker deze WD Hookah Phunnel tabakskop en pimp jouw waterpijp to the max!

Hoeveelheid tabak: +/- 15-20 gram

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

WD Hookah Phunnel Bowl - Blue

  • Model: Blue
  • Hookies: 9
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22
  • Prijs in hookies: 995

Beschikbare opties: