AO Carbon slang set - Pink

AO Carbon Slang Set - Soft-touch siliconen slang met luxe, carbon mondstuk!

Met de AO Carbon slang set haal je een complete waterpijp slang in huis bestaande uit een soft-touch siliconen slang met anti-knik veer, slangaansluiting en luxe, carbon mondstuk. Zo ben je in één klap startklaar om de grootste wolken uit jouw shisha te zuigen!

Zoals gezegd, bestaat deze kwalitatieve slangset van fabrikant AO in feite uit 4 onderdelen die samen een super deluxe slang vormen. Het carbon mondstuk is ongeveer 38 cm lang en is zo gevormd dat deze, naast een superstrak uiterlijk, perfect in de hand ligt en de juiste diameter heeft om een soepele airflow te garanderen. Verder bestaat de set uit een ongeveer 150 cm lange soft-touch siliconenslang. Het "zachte" karakter van de gebruikte siliconen maakt dat deze slang niet zo snel stof aantrekt als een reguliere siliconenslang en zorgt tevens voor een aangename ligging in de hand. Beide onderdelen worden omgetoverd tot een complete slang met behulp van de bijgeleverde slangaansluiting, type slijpstukverbinding in maat 18.8, waardoor deze enkel past op waterpijpen met dezelfde maat slangadapter. Tot slot zorgt de anti-knik veer voor de final touch; deze voorkomt omknikken van de slang ter hoogte van de aansluiting aan de waterpijp, waardoor een optimale airflow gegarandeerd is. Zowel kwalitatief als visueel vormt deze complete set een mooie upgrade voor jouw shisha uitrusting! Uiteraard is het geheel volledig wasbaar en daardoor geschikt voor gebruik met meerdere smaken.

Ben je op zoek naar een moderne, kwalitatieve siliconen slang met dito mondstuk die de perfecte doorsnede heeft voor het opwekken van dikke, vette, smaakvolle rookwolken? Wil je daarnaast dat deze ook visueel een steentje bijdraagt aan jouw waterpijp uitrusting middels een mooi, luxueus design? Dan ben je met de AO Carbon slang set klaar om aan deze wensen te voldoen!


Let op! De bijgeleverde slangaansluiting, type slijpstukverbinding in maat 18.8, past enkel op waterpijpen met hetzelfde type en dezelfde maat slangadapter. Naar wens kun je deze aansluiting wel altijd zelf vervangen door een reguliere slangaansluiting die gebruik maakt van een ouderwetse rubber verbinding.

  Slang/mondstuk info
  MerkAO
  Type slang/mondstukSoft-touch/carbon - wasbaar
  Lengte slang+/- 150 cm
  Lengte mondstuk+/- 40 cm
  Diameter tip van mondstuk10 mm
  KleurZwart - roze

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  AO Carbon slang set - Pink

  • Model: Roze
  • Hookies: 29
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €29,95
  • Excl. BTW: €24,75
  • Prijs in hookies: 2995

  Beschikbare opties: