Out Of Stock Alpaca Medium Apache Bowl - Frozen Ocean

Alpaca Apache Bowl - Speciaal tabakskom design voor extra veel smaak!

Alle hens aan dek! De vermaarde Alpaca Bowls maken nu bij Hookaholic hun intrede in de Nederlandse en Belgische shisha-scene! Geprezen om hun kwalitatieve bouw en daaruit voortvloeiende "high quality" hittegeleiding zijn deze tabakskoppen uit de Verenigde Staten de beste die je kunt krijgen en dan hebben we het nog niet eens gehad over de mooie, betoverende looks waarmee de bowls gezegend zijn.

Iedere Alpaca Bowl is met de grootste zorg en 100% ambachtelijk gedraaid op een van de draaitafels van de Amerikaanse tabakskop-bouwers uit Californië. Doordat er hierbij gebruik is gemaakt van een speciaal samengestelde klei, die het vermogen heeft om de hitte van de kooltjes op een zo gelijkmatig mogelijke manier en in precies de juiste proportie over te dragen op de tabak in de tabakskom, beschikt elke bowl over dé perfecte eigenschap om jouw rooksessie naar torenhoge hoogte te stuwen, waarbij smaak én rook optimaal vertegenwoordigd zijn. Concreet betekent dit, dat je kunt genieten van een pure, krachtige smaak, precies zoals deze bedoeld is, met de daarbij gewenste volle, wit-grijze rookwolken. Als "final touch" is elke tabakskop voorzien van een individueel aangebrachte, kwalitatieve laag glazuur, wat de koppen gemakkelijk te reinigen maakt en ideaal voor het afwisselen van smaken. Met unieke, schitterende kleurencombi's zijn de Alpaca bowls tot slot ook visueel een zeer sterke toevoeging aan iedere waterpijp setup. 

De Alpaca Medium Apache Bowl is een kleinere variant van de gewone Alpaca Apache tabakskop die goed is voor een gemiddelde hoeveelheid tabak van ongeveer 17-25 gram. Dit maakt de tabakskop ideaal om alleen of met zijn tweetjes te roken, waarbij je uit mag gaan van 1 tot anderhalf uur waterpijp plezier. Ook is deze medium variant uitermate geschikt om te roken met donkere tabakssoorten, waarbij de packing methode wat meer "densed" (dichter) mag zijn. In tegenstelling tot een "gewone" phunnel tabakskop beschikt de Medium Apache niet over 1 groot gat in het midden van de tabakskom, maar zijn er 7 kleine gaatjes in de centraal gelegen verhoging in de kom aanwezig. De airflow die hierdoor gegenereerd wordt is, hoewel nog steeds lekker soepel, ietsje meer "restricted" (strakker), vergeleken met een reguliere phunnel bowl. Dit gaat dan wel weer gepaard met een extra intense smaakervaring, omdat het aroma van de tabak nog beter wordt overgebracht op de smaakpapillen op je tong. De diameter van de tabakskom maakt de Alpaca Medium Apache ook perfect om te combineren met de  Apple on Top Provost.

Ben jij op zoek naar de perfecte kop voor een relaxte rooksessie, die een uitstekende hittegeleiding combineert met een dito airflow, extra pure smaakoverdracht en een wolkproductie van de bovenste plank? Voeg dan nu deze heerlijk rokende, mooie Alpaca Medium Apache tabakskop toe aan je shisha setup en ervaar een rooksessie eerste klas!

Inhoud: +/- 17-25 gram


Doordat de verschillende tabakskoppen individueel en met de hand afgewerkt zijn, ziet geen tabakskop er precies hetzelfde uit en is de afgebeelde productfoto dan ook een weergave van hoe elk type tabakskop er ongeveer uitziet. 

Bowl info
MerkAlpaca
HerkomstVerenigde Staten
Tabakskop typePhunnel (meerdere kleine gaten)
Materiaal tabakskopKlei
Hoogte tabakskop+/- 11 cm
Diameter gat onderkant+/- 2,7 cm
Hoeveelheid tabakGemiddelde portie
Te combineren met heat management toolEnkel met Apple on Top Provost
Kleur tabakskopBlauw - wit - turquoise

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Alpaca Medium Apache Bowl - Frozen Ocean

  • Model: Frozen Ocean
  • Hookies: 33
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €33,95
  • Excl. BTW: €28,06
  • Prijs in hookies: 3395

Beschikbare opties: