Out Of Stock Alpaca Illuminati Bowl - Fire Storm

Alpaca Illuminati Bowl - Unieke tabakskop met driehoekvormige kom!

Alle hens aan dek! De vermaarde Alpaca Bowls maken nu bij Hookaholic hun intrede in de Nederlandse en Belgische shisha-scene! Geprezen om hun kwalitatieve bouw en daaruit voortvloeiende "high quality" hittegeleiding zijn deze tabakskoppen uit de Verenigde Staten de beste die je kunt krijgen en dan hebben we het nog niet eens gehad over de mooie, betoverende looks waarmee de bowls gezegend zijn.

Iedere Alpaca Bowl is met de grootste zorg en 100% ambachtelijk gedraaid op een van de draaitafels van de Amerikaanse tabakskop-bouwers uit Californië. Doordat er hierbij gebruik is gemaakt van een speciaal samengestelde klei, die het vermogen heeft om de hitte van de kooltjes op een zo gelijkmatig mogelijke manier en in precies de juiste proportie over te dragen op de tabak in de tabakskom, beschikt elke bowl over dé perfecte eigenschap om jouw rooksessie naar torenhoge hoogte te stuwen, waarbij smaak én rook optimaal vertegenwoordigd zijn. Concreet betekent dit, dat je kunt genieten van een pure, krachtige smaak, precies zoals deze bedoeld is, met de daarbij gewenste volle, wit-grijze rookwolken. Als "final touch" is elke tabakskop voorzien van een individueel aangebrachte, kwalitatieve laag glazuur, wat de koppen gemakkelijk te reinigen maakt en ideaal voor het afwisselen van smaken. Met unieke, schitterende kleurencombi's zijn de Alpaca bowls tot slot ook visueel een zeer sterke toevoeging aan iedere waterpijp setup. 

De Alpaca Illuminati Bowl is een uniek gevormde phunnel tabakskop die gezegend is met een tabakskom in de vorm van een driehoek. Daar waar tabakskommen normaliter rond van vorm zijn is dit bij deze Illuminati dus zeker niet het geval! De rand van de kom is daarnaast ook niet overal van dezelfde hoogte, wat de tabakskop iets geavanceerder maakt om voor te bereiden. De Illuminati is dan ook vooral geschikt voor de echte professionals die een kleine uitdaging niet uit de weg gaan! De Alpaca Illuminatie is enkel te roken met aluminium folie en dus niet geschikt voor gebruik met een heat management device. Daarnaast kan de bowl een gemiddelde hoeveelheid tabak behuizen van ongeveer 20 tot 25 gram, waarmee je ongeveer anderhalf uur kunt genieten van je rooksessie. Door het relatief brede phunnel gat schotelt de Alpaca Illuminati een lekker soepele airflow voor, die natuurlijk gepaard gaat met een heerlijk pure smaakoverdracht en dikke vette wolken!

Ben jij op zoek naar een unieke phunnel tabakskop voor een gemiddelde rooksessie van ongeveer anderhalf uur? Eentje die een uitstekende hittegeleiding combineert met een dito airflow, uitstekende smaakoverdracht en een wolkproductie van de bovenste plank? Voeg dan nu deze driehoekvormige, Alpaca Illuminatie tabakskop toe aan je shisha setup en ervaar een rooksessie eerste klas!

Inhoud: +/- 20-25 gram


Doordat de verschillende tabakskoppen individueel en met de hand afgewerkt zijn, ziet geen tabakskop er precies hetzelfde uit en is de afgebeelde productfoto dan ook een weergave van hoe elk type tabakskop er ongeveer uitziet. 

Bowl info
MerkAlpaca
HerkomstVerenigde Staten
Tabakskop typePhunnel
Materiaal tabakskopKlei
Hoogte tabakskop+/- 11 cm
Diameter gat onderkant+/- 2,7 cm
Hoeveelheid tabakGemiddelde portie
Te combineren met heat management toolNee
Kleur tabakskopRood - grijs - bruin

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Alpaca Illuminati Bowl - Fire Storm

  • Model: Fire Storm
  • Hookies: 33
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €33,95
  • Excl. BTW: €28,06
  • Prijs in hookies: 3395

Beschikbare opties: