Dschinni Nero - Verde Seflex

Dschinni Nero - Stenen tabakskop met geglazuurde binnenkant!

De Dschinni Nero is dé nieuwste kwaliteitskop uit huize Dschinni! Gemaakt van steen beschikt deze tabakskop over de perfecte hittegeleidende eigenschappen, terwijl de geglazuurde binnenkant de bowl uitermate geschikt maakt om verschillende smaken mee af te wisselen! Schoonmaken is super easy en de Nero kan zowel met aluminiumfolie alsook als basis voor een chimney opzetstuk gebruikt worden!

Een van de eerste dingen die opvalt als je de Dschinni Nero in je hand hebt is de massieve, stenen bouw die super degelijk en solide aanvoelt. De Nero is gemaakt van chamotte steen, wat doorgaans vaak gebruikt wordt als binnenkant van een kachel of pizza- en broodoven. De vuurvaste chamotte steen heeft de eigenschap om warmte goed vast te houden, wat resulteert in een bijzonder goede hitteverdeling. Hierdoor voorziet de Dschinni Nero in een gelijkmatige verhitting van de tabak en de daarmee gepaard gaande optimale rook- en smaakontwikkeling.

Doordat de Nero aan de binnenkant voorzien is van een glazuurlaag is de tabakskop gemakkelijk schoon te maken, trekken er geen tabakssappen de kop in en is deze ideaal als je meerdere smaken wilt afwisselen. De breedte van de tabakskom maakt de Nero tevens geschikt om te combineren met het, ook bij ons verkrijgbare Dschinni Vulcan chimney opzetstuk. Zo is er, naast de KS Appo, een goede, alternatieve chimney tabakskop met geglazuurde binnenkant die garant staat voor optimaal shishagenot!

Ook op het gebied van estethica staat de Nero zijn mannetje; afwerking, vormgeving en kleurgebruik is on point, waardoor de Nero ook qua looks een toegevoegde waarde is voor elke shisha setup. Met de Dschinni Nero haal je simpelweg de perfecte allround tabakskop in huis, die jouw shisha ervaring naar ongekende hoogtes stuwt!

De Dschinni Nero is verkrijgbaar in 2 verschillende types. De "Seflex" variant heeft een extra diepe tabakskom (2,6 cm) en is daarmee geschikt voor het packen met een extra grote portie tabak. De "Flat" variant beschikt over een tabakskom die wat minder diep is (1,7 cm) en is daardoor de perfecte keus voor iemand die liever wilt roken met een gemiddelde hoeveelheid tabak.

Afmetingen type Seflex:

Hoogte: +/- 8,9 cm

Diameter tabakskom binnenkant: +/- 5,5 cm

Diameter tabakskom buitenkant rand: +/- 6,3 cm

Diepte tabakskom: +/- 2,6 cm

Diameter onderkant (aansluiting tabakskop adapter): +/- 2,3 cm


De Dschinni Nero is uitermate geschikt om te combineren met een Dschinni Vulcan chimney opzetstuk en groot tabakskop zeefje! 

Bowl info
MerkDschinni
Tabakskop typeTraditioneel
Materiaal tabakskopChamotte steen
Hoogte tabakskop+/- 8,9 cm
Diameter buitenrand bovenkant+/- 6,3 cm
Diameter gat onderkant+/- 2,3 cm
Diepte tabakskom+/- 2,6 cm
Hoeveelheid tabakGrote portie
Te combineren met chimney opzetstukDschinni Vulcan, KS Chimney Opzetstuk 7.0
Te combineren met heat management toolOctopuz Plankton
Kleur tabakskopParelwit - groen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Dschinni Nero - Verde Seflex

  • Model: Verde Seflex
  • Hookies: 16
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €16,95
  • Excl. BTW: €14,01
  • Prijs in hookies: 1695

Beschikbare opties: