Black Friday Weekend! Bespaar tot 25% korting op waterpijpen, steam stones en accessoires!
Out Of Stock Dschinni Vulcan Chimney Set

Dschinni Vulcan Chimney Set - Schoorsteen design met Dschinni logo!

De Dschinni Vulcan Chimney Set is een kwalitatieve Badcha tabakskop voorzien van het elegante Dschinni logo op het opzetstuk. Ook deze tabakskop is uitgerust met de kenmerkende "schoorsteen" en is ideaal voor het reguleren van de hitte in de tabakskop.

Het geavanceerde design van deze Dschinni Chimney tabakskop bestaat, net als de meeste badcha bowls, in feite uit 2 delen. Het onderste deel is een ongeglazuurde tabakskop met 5 gaatjes in de bodem waardoor de rook zijn weg vindt naar de stang. Hierboven bevindt zich de metalen chimney constructie.  Deze bestaat op zijn beurt weer uit 3 losse onderdelen, het kapje dat over de tabakskop geklemd wordt, de schoorsteen zelf, en het rooster waarop de waterpijp kooltjes geplaatst worden. Deze drie kunnen gemakkelijk aan elkaar bevestigd worden middels een schroefsysteem. 

Één van de voordelen van het gebruik van een chimney tabakskop is dat je géén aluminium folie meer nodig hebt. De waterpijp kooltjes worden geplaatst op het metalen rooster, dat de warmte tegelijkertijd gelijkmatig verdeeld, waardoor je de kooltjes niet meer hoeft te verplaatsen tijdens je sessie. De schoorsteen zelf zorgt ervoor dat de hitte binnenin de tabakskop afgevoerd wordt, zodat deze niet te heet wordt en je tabak dus minder snel zal verbranden. Dit betekent dat je langere rooksessies hebt met exact dezelfde hoeveelheid tabak!

Wat deze Dschinni versie extra interessant maakt ten opzichte van een standaard chimney kop is het feit dat de ongeglazuurde tabakskop extra solide en hitte geleidend gebouwd is. De kop heeft een betere bouwkwaliteit en voelt zwaarder en massiever aan. Door de extra hitte regulerende kwaliteiten vindt er een nog gelijkmatigere en betere verhitting van de tabak plaats. Hierdoor staat de Dschinni chimney garant voor een nóg smaakvollere rookervaring met nóg dikkere rook!

Enige nadeel van de Dschinni Chimney tabakskop, net als eigenlijk elke chimney bowl, is de ongeglazuurde tabakskop. Het is belangrijk deze na iedere sessie goed te reinigen, zodat de smaken niet in de kop trekken en daarmee toekomstige rook sessies, qua smaak, beïnvloeden. Rook jij altijd dezelfde smaak, dan is dit natuurlijk geen issue en wordt jouw favoriete smaak zelfs nog intenser na verloop van tijd! 

Wil jij geen gedoe meer met aluminium folie en lijkt het jouw relaxed om langdurig te genieten van je waterpijp, zonder dat je de shisha kooltjes moet verplaatsen voor constante dikke rookwolken? Wil je daarnaast een extra kwalitatieve bowl die een nog betere hittegeleiding combineert met een super solide en hip design?  Check dan zeker deze Dschinni Vulcan Chimney tabakskop en blaas jouw rookwolken naar een nog hoger niveau!

In het kort:

 • géén aluminium folie meer nodig
 • géén kooltjes meer verplaatsen tijdens het roken
 • langere rooksessies met dezelfde hoeveelheid tabak
 • geüpgrade tabakskop vergeleken met de standaard versie
 • voorzien van elegante Dschinni logo op metalen opzetstuk

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Dschinni Vulcan Chimney Set

 • Model: Vulcan
 • Hookies: 14
 • Beschikbaarheid: Out Of Stock
 • €14,95
 • Excl. BTW: €12,36
 • Prijs in hookies: 1495

Beschikbare opties: