Black Friday Weekend! Bespaar tot 25% korting op waterpijpen, steam stones en accessoires!

Hookah John

Hookah John

Hookah John, wie kent hem niet? Deze waterpijp legend uit de Verenigde Staten staat bekend om zijn topproducten op shisha gebied, waarbij vooral zijn tabakskoppen geprezen worden als zijnde de beste verkrijgbaar op de markt!


Wat maakt deze tabakskoppen nu beter als andere tabakskoppen op de markt vraag je je af? Door het gebruik van speciale klei waarvan de samenstelling uiterst geheim is, is de hittegeleiding van de creaties van John "the best you can get"! Als gevolg hiervan wordt de hitte die van de kooltjes afkomstig is perfect en zeer gelijkmatig overgebracht op de waterpijp tabak in de tabakskom, wat dan weer resulteert in een enorm goede en pure smaakervaring.


Doordat de gebruikte afmetingen in de HJ bowls een ideale airflow opwekken, is de totale rookervaring die uit de Hookah John tabakskoppen afkomstig is onovertroffen en de beste die je kunt krijgen! Een echte Hookah John bowl als toevoeging aan je waterpijp uitrusting is dus een must voor iedere serieuze poffer, althans de poffer die de beste ervaring uit zijn pijp wilt halen.


Neem hieronder eens rustig een kijkje in ons assortiment aan Hookah John bowls en ervaar na het kiezen van jouw favoriete design hoe het is om een waterpijp te roken zoals deze oude hookah baas uit de V.S.!

Weergegeven:
Sorteren op:
Hookah John 80 Feet 80 Bowl - Golden Nugget Out Of Stock

Hookah John 80 Feet 80 Bowl - Golden Nugget

Hookah John 80 Feet Resurrection Bowl - De ideale, tabaksbesparende kop voor 1 uur rooksessies!Hooka..

€29,95 Excl. BTW: €24,75