Out Of Stock Tabakskop "Chimney" Hassan Pascha 6.0

Chimney Tabakskop Hassan Pascha 6.0 - Chimney roken voor budget prijs!

De Chimney Tabakskop Hassan Pascha 6.0 is een budget variant van de tevens bij ons verkrijgbare 7.0 versie. Ook deze tabakskop is uitgerust met de kenmerkende "schoorsteen" en is ideaal voor het reguleren van de hitte in de tabakskop.

Het ontwerp van deze Hassan Pascha 6.0 Badcha bowl bestaat, net als de 7.0 versie, in feite uit 2 delen. Het onderste deel is een ongeglazuurde tabakskop met 5 gaatjes in de bodem waardoor de rook zijn weg vindt naar de stang. Hierboven bevindt zich de metalen Chimney constructie.  Deze bestaat op zijn beurt weer uit 3 losse onderdelen, het kapje dat over de tabakskop geklemd wordt, de schoorsteen zelf, en het rvs schoteltje waarop de waterpijp kooltjes geplaatst worden. Deze drie kunnen gemakkelijk aan elkaar bevestigd worden middels een schroefsysteem. 

Het grote verschil met zijn luxere broeder zit hem in het kolenschoteltje van roestvrij staal. Daar waar de kleien kop, het metalen kapje en de schoorsteen hetzelfde zijn, bestaat dit onderdeel bij de 6.0 variant in feite uit een metalen schoteltje met gaatjes, terwijl dit bij de 7.0 versie een stuk dunner gebouwd roostertje is. Hierdoor is de hitte geleiding en overdracht bij de 6.0 versie van iets mindere kwaliteit en zal het ook iets langer duren voordat je tabak voldoende verhit is. Eenmaal op stoom werkt ook deze chimney bowl overigens zoals het hoort; dikke rookwolken zijn eerder regel dan uitzondering!

Één van de voordelen van deze zogenaamde Badcha bowl is dat je géén aluminium folie meer nodig hebt. De waterpijp kooltjes worden geplaatst op het metalen plateau, dat de warmte tegelijkertijd gelijkmatig verdeeld, waardoor je de kooltjes niet meer hoeft te verplaatsen tijdens je sessie. De schoorsteen zelf zorgt ervoor dat de hitte binnenin de tabakskop afgevoerd wordt, zodat deze niet te heet wordt en je tabak dus minder snel zal verbranden. Dit betekent dat je langere rooksessies hebt met exact dezelfde hoeveelheid tabak!

Omdat de Hassan Pascha Chimney bowl beschikt over een ongeglazuurde tabakskop is het belangrijk deze na iedere sessie goed te reinigen, zodat de smaken niet in de kop trekken en daarmee toekomstige rook sessies, qua smaak, beïnvloeden. Rook jij altijd dezelfde smaak, dan is dit natuurlijk geen issue en wordt jouw favoriete smaak zelfs nog intenser na verloop van tijd! De Chimney Hassan Pascha 6.0 tabakskop is te gebruiken op vrijwel iedere hookah!

Wil jij geen gedoe meer met aluminium folie en lijkt het jouw relaxed om langdurig te genieten van je waterpijp, zonder dat je de shisha kooltjes moet verplaatsen voor constante dikke rookwolken? Probeer dan nu deze Chimney Hassan Pascha 6.0 tabakskop en ervaar de voordelen van een chimney bowl voor een superscherpe prijs!

In het kort:

  • géén aluminium folie meer nodig
  • géén kooltjes meer verplaatsen tijdens het roken
  • langere rooksessies met dezelfde hoeveelheid tabak

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tabakskop "Chimney" Hassan Pascha 6.0

  • Model: Hassan Pascha 6.0
  • Hookies: 9
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22
  • Prijs in hookies: 995

Beschikbare opties: