Kaya Deep Clay Phunnel Bowl - Green

Kaya Deep Clay Phunnel Bowl - Extra diepe, geglazuurde phunnel tabakskop

De Kaya Deep Clay Phunnel Bowl is een grote phunnel tabakskop, die door het speciale, extra diepe design geschikt is voor extra lange en extreem soepele rooksessies! 

Phunnel tabakskoppen worden gekenmerkt door het hebben van slechts één gat dat zich bevindt in het midden van de tabakskop. Het gat steekt als een soort van schoorsteen uit boven de eromheen liggende geul, waarin de tabak geplaatst dient te worden. Bij de deep clay phunnel bowl ligt deze schoorsteen relatief laag ten opzichte van de buitenste rand van de tabakskop. Dit zorgt er ten eerste voor dat er geen vacuüm kan ontstaan in de tabakskop, doordat voorkomen wordt, dat de folie tegen het gat gezogen wordt. Daarnaast geeft de relatief hoge rand de tabakskop extra diepte. Hierdoor is de bowl te vullen met een grote portie tabak voor extra lange rooksessies! Het phunnel design zorgt er tevens voor dat de tabakssappen behouden blijven in de kop waardoor er een optimale, zuivere smaakbeleving gegarandeerd is!

Alsof dit nog niet genoeg is, is de bowl uitgerust met een relatief brede "phunnel"; het gat in het midden waardoor de rook naar onder gezogen wordt. Gevolg hiervan is een heerlijk soepele airflow, door de extra "luchtige" doorgang die dit oplevert. Verder is de deep clay phunnel voorzien van een geglazuurde afwerking. Hierdoor is de circa 11 cm grote tabakskop goed schoon te maken en geschikt voor het gebruik met verschillende soorten tabak. In combinatie met een tabakskop rubbertje is de kop te gebruiken op vrijwel iedere hookah.

Als extra bonus maakt het ontwerp van de Kaya Deep Clay Phunnel Bowl de kop geschikt om te combineren met heat management tools als Oduman Ignis, Kaloud Lotus, AMY SmokeBox en de eigen Kaya The Block. Let hierbij wel even op dat de initiële tabakscapaciteit ietsje lager wordt doordat deze tools iets onder/binnen de bovenste rand van de bowl komen te liggen.

Ben je op zoek naar een tabakskop die jouw voorziet van een soepele airflow en extra lange rooksessies? Scoor dan nu deze Deep Clay Phunnel tabakskop van Kaya Shisha en geniet extra lang van een optimale rookervaring!


Bowl info
MerkKaya
HerkomstDuitsland
Tabakskop typePhunnel
Materiaal tabakskopKlei
Hoogte tabakskop11 cm
Diameter gat onderkant2,5 cm
Hoeveelheid tabakGrote portie
Te combineren met heat management toolJa
Kleur tabakskopGroen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Kaya Deep Clay Phunnel Bowl - Green

  • Model: Green
  • Hookies: 16
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €16,95
  • Excl. BTW: €14,01
  • Prijs in hookies: 1695

Beschikbare opties: