Out Of Stock Dschinni Platon

Dschinni Platon - Sensationele, glazen, phunnel tabakskop!

De Dschinni Platon is een exclusieve phunnel tabakskop gemaakt van super kwalitatief, helder glas. De spectaculaire tabakskop blinkt 100% uit in looks en prestaties!

Phunnel tabakskoppen worden gekenmerkt door het hebben van slechts één gat dat zich bevindt in het midden van de tabakskop. Het gat steekt als een soort van schoorsteen uit boven de eromheen liggende geul, waarin de tabak geplaatst dient te worden. Bij de Platon tabakskop is dit gat relatief groot, waardoor er een super vloeiende rookgeleiding ontstaat. Resultaat is een heerlijk soepele airflow en een optimale smaakbeleving, doordat de tabakssappen behouden blijven in de tabakskop.

Het volledig glazen design van de Dschinni Platon is compleet vervaardigd uit zogenaamd borosilicaatglas. Deze glassoort wordt veel gebruikt in laboratoria dankzij de hoge kwaliteitskenmerken die het bezit. Het glas heeft een langere levensduur dan de meeste andere glassoorten en is 100% hittebestendig. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat de Platon zelf weinig tot geen hitte opneemt, in tegenstelling tot de normale tabakskoppen vervaardigd uit klei. Hierdoor wordt de hitte uit de kooltjes maximaal benut voor de verhitting van de tabak. Voordeel hiervan is dat de tabak niet zo snel verbrand, er minder tabak per sessie hoeft gebruik te worden, de tabak langer meegaat en een betere smaakbeleving ontstaat! 

Naast de genoemde voordelen is de ongeveer 9 cm hoge Dschinni Platon bowl perfect te combineren met een heat management tool zoals de Kaloud Lotus, Oduman Ignis, Kaya The Block en AMY SmokeBox. 

Bij het samenstellen van de perfecte shisha hoort natuurlijk ook een spectaculaire tabakskop die in staat is tot grootse prestaties! Met de Dschinni Platon haal je een absolute topper in huis die zowel op het gebied van uiterlijk als op het gebied van prestaties super hoge ogen gooit! Voeg dan ook nu deze fraaie, glazen, phunnel tabakskop toe aan jou shisha uitrusting!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Dschinni Platon

  • Model: Platon
  • Hookies: 17
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €17,95
  • Excl. BTW: €14,83
  • Prijs in hookies: 1795

Beschikbare opties: