Out Of Stock KS Fumnel - Black

KS Fumnel - Stenen, phunnel tabakskop met geglazuurde binnenkant!

In navolging van het grote succes van de KS Appo, heeft fabrikant KS nu ook een stenen phunnel tabakskop op de markt gebracht; de KS Fumnel! De bowl is handgemaakt, net als de Appo vervaardigd in Duitsland en kan zowel met aluminiumfolie als ook met een heat management device zoals de Kaloud Lotus of Oduman Ignis gerookt worden!

De KS Fumnel tabakskop is volledig "puur natuur" vervaardigd en bestaat uit een speciale klei-steen formule, die middels een innovatief productieproces op hoge temperatuur een samensmelting oplevert van ultieme functionaliteit en superieure bouwkwaliteit. De massieve stenen tabakskop verzorgt een bijzonder goede hitteverdeling, wat een optimale, zich gelijkmatig ontwikkelende smaak oplevert gedurende de hele rooksessie. Door de geglazuurde binnenkant van de kom is de bowl daarnaast uitermate geschikt om te roken met meerdere smaken, doordat de glazuurlaag voorkomt dat de tabaksmolassen (tabakssappen) de tabakskop intrekken. Dit houdt zogenaamde "ghost flavours" buiten de kop waardoor je elke keer weer een heerlijk pure smaaksessie beleeft en optimaal kunt genieten van de op dat moment gerookte smaak. Ook maakt de stenen, geglazuurde bouw het reinigen van de KS Fumnel een fluitje van een cent. Tot slot maakt het uitgekiende design van de phunnel bowl een heerlijk soepele rookervaring mogelijk waarbij je niet veel moeite hoeft te doen om knallende, volle wolken te produceren!

Ook qua inhoud en compatibiliteit kun je met de KS Fumnel alle kanten op. De tabakskom is groot genoeg voor ongeveer 15 tot 20 gram tabak, wat ruim voldoende is voor een lekkere, relaxte extra lange rooksessie. De Fumnel is uiteraard "old school" te roken met aluminium folie, maar ook uitermate geschikt om te combineren met een hmd zoals de Kaloud Lotus, Oduman Ignis Revo of Kaya The Block.


De KS Fumnel is uitermate geschikt om te combineren met een heat management tool! 

Bowl info
MerkKS
Tabakskop typePhunnel
Materiaal tabakskopNatuursteen - klei
Hoogte tabakskop+/- 7 cm
Diameter buitenrand bovenkant+/- 7,5 cm
Diameter tabakskom+/- 6,5 cm
Diameter gat onderkant+/- 3 cm
Diepte tabakskom+/- 1,1 cm
Hoeveelheid tabak+/- 15-20 g
Te combineren met chimney opzetstukNee
Te combineren met heat management toolKaloud Lotus I+, Kaloud Lotus II, Oduman Ignis Revo, Kaya The Block
Kleur tabakskopGrijs - zwart

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

KS Fumnel - Black

  • Model: Black
  • Hookies: 21
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €21,95
  • Excl. BTW: €18,14
  • Prijs in hookies: 2195

Beschikbare opties: