Out Of Stock Kaya Siliconen Phunnel Tabakskop met Keramiek Inlegstuk - zwart

Kaya Siliconen Phunnel met Keramiek Inlegstuk - Best of 2 worlds!

De Kaya Siliconen Phunnel Tabakskop met Keramiek Inlegstuk is een kwalitatieve phunnel tabakskop die een siliconen bouw combineert met een keramische tabakskom. Naast de kenmerkende voordelen van een phunnel design heeft deze kop dankzij de gebruikte materialen nog een aantal extra pluspunten!

Phunnel tabakskoppen worden gekenmerkt door het hebben van slechts één gat dat zich bevind in het midden van de tabakskop. Dit levert een paar voordelen op ten opzicht van traditionele modellen. Zo zorgt de verhoogde ligging van het gat ervoor dat de tabakssappen niet kunnen doorlekken naar de vaas en deze behouden blijven in de tabakskom. Een zuivere, sappige smaak wordt op deze manier gewaarborgd en je waterpijp blijft tevens relatief schoon. Daarnaast kan er geen verstopping optreden van de gaten zoals dit wel eens het geval is bij een traditionele kop. Resultaat is een heerlijk soepele airflow die gepaard gaat met een supersmaak en volle rookwolken!

Deze Kaya siliconen phunnel kop heeft daarnaast nog een paar extra voordelen door het siliconen geraamte en keramisch inlegstuk. Ten eerste past de bowl op vrijwel iedere pijp, waarbij geen rubbertje meer nodig is om de kop goed op de stang te klemmen. Daarnaast wordt de kop niet zo heet als een kleien variant waardoor de kans op het verbranden van je vingers bij aanraking te verwaarlozen is, terwijl de hittegeleiding toch perfect on point is voor een optimale rookervaring. Wellicht het grootste pluspunt van de siliconen kop is echter toch wel het feit dat dit type nagenoeg onbreekbaar is. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat de kop uit je vingers glipt of van je shisha op de grond kapotvalt. Het keramische inlegstuk zorgt er daarnaast voor dat de tabak in de tabakskom gelijkmatig verhit wordt en perfect schoon te maken is. Hierdoor is deze Kaya bowl geschikt voor het gebruik met verschillende soorten tabak, terwijl het phunnel design er tevens voor zorgt dat deze ook perfect te gebruiken is voor het roken van steam stones en waterpijp pasta's

Ben je op zoek naar een onbreekbare phunnel tabakskop die je wilt roken met meerdere smaken, daarom gemakkelijk te reinigen moet zijn, terwijl je niets inlevert op de rookprestaties van je pijp? Deze Kaya siliconen phunnel bowl met inlegstuk voldoet aan al deze criteria en is daarmee een perfect alternatief voor de klassieke kleikop!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Kaya Siliconen Phunnel Tabakskop met Keramiek Inlegstuk - zwart

  • Model: Zwart
  • Hookies: 14
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €14,95
  • Excl. BTW: €12,36
  • Prijs in hookies: 1495