Out Of Stock Mikro XL Phunnel Tabakskop - Red

Mikro XL Phunnel Tabakskop - Kwalitatieve bowl voor een scherpe prijs!

Maak kennis met de Mikro XL Phunnel Tabakskop van het Spaanse HispaCachimba; deze handgemaakte tabakskop is de hogere versie van de ook bij ons verkrijgbare Mikro Phunnel Tabakskop (zonder XL). Net als zijn kleine zusje koppelt deze XL variant een lekker, scherpe prijs aan een stevig, kleien ontwerp en een mooie, gekleurde look! 

Net als alle andere phunnel bowls heeft ook deze Mikro XL slechts één gat in het midden van de tabakskom, die als een soort van schoorsteentje boven de bodem van de kom uitsteekt. De tabakssappen blijven daardoor tijdens het roken behouden in de kop, wat ervoor zorgt dat je tabak lekker vochtig blijft en verhindert dat de rookzuil en het water vervuild worden. Resultaat is een extra zuivere smaakbeleving en een nog langere rooksessie met dezelfde hoeveelheid tabak! Daarnaast zorgen de uitgekiende inwendige afmetingen van dit Mikro XL model voor een superrelaxte airflow, waarbij er grote kans is op kolossale rookwolken!

Wat vooral opvalt aan de Mikro XL phunnel bowl is het vrij envoudige en strakke design waarover de met de hand vervaardigde tabakskop beschikt. De kom heeft plaats voor een gemiddelde hoeveelheid tabak, perfect om met 1 of 2 personen van te roken. Daarnaast beschikt de kop over een stevige bouw, vooral de voet van de Mikro XL voelt lekker massief aan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze bowl bij het minste of geringste stootje kapot gaat! De Mikro Phunnel tabakskop is verder voorzien van een geglazuurde afwerking. Hierdoor is de 10 cm grote tabakskop goed schoon te maken en geschikt voor het gebruik met verschillende soorten tabak. In combinatie met een tabakskop rubbertje is de kop te gebruiken op vrijwel iedere hookah. 

Rook je vaak in je eentje of met zijn tweeën en ben je op zoek naar een strakke, handige en stevige tabakskop die jouw voorziet van een soepele airflow en loepzuivere smaakbeleving? Dan heb je met de Mikro XL de perfecte phunnel bowl gevonden en dat ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Bowl info
MerkHC
HerkomstSpanje
Tabakskop typePhunnel
Materiaal tabakskopKlei
Hoogte tabakskop10 cm
Diameter gat onderkant2,7 cm
Hoeveelheid tabakGemiddelde portie
Te combineren met heat management toolJa
Kleur tabakskopRood

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Mikro XL Phunnel Tabakskop - Red

  • Model: XL - Red
  • Hookies: 9
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22
  • Prijs in hookies: 995

Beschikbare opties: