Out Of Stock Werkbund Evo Bowl - Coral Blue Yellow Phunnel

Werkbund Evo Bowl - Tabaksbesparende kop met elegant, Russisch design!

Het Russische Werkbund staat bekend om zijn stijlvolle, kwalitatieve hookah producten met een unieke, ambachtelijke uitstraling. Dit komt ook terug in de tabakskoppen van de hand van de producent, waarvan deze Evo Bowl één van de populairste is. Een strak en tegelijkertijd elegant design wordt gecombineerd met het gebruik van "high quality" klei uit Rusland en levert zo een tabakskop op die zowel visueel hoog scoort, alsook in het verdelen van de hitte van de kooltjes op de tabak!

De Werkbund Evo Bowl is een tabaksbesparende, phunnel tabakskop die ontworpen is voor rooksessies van ongeveer een uur, ideaal als je bijvoorbeeld alleen gaat roken of met zijn tweeën. De relatief ondiepe tabakskom maakt de kop ook uitermate geschikt voor het roken van donkere tabakssoorten. Door de gebruikte afmetingen staat de kop garant voor een lekkere soepele airflow, terwijl het gebruikte high-end materiaal een optimale brug vormt tussen het overbrengen van de hitte van de kolen en de uiteindelijke smaakervaring. Het phunnel design zorgt ervoor dat de tabakssappen behouden blijven in de tabakskom, waardoor de tabak lekker sappig blijft gedurende de sessie en de schacht van je waterpijp en het water in de vaas schoon en zuiver blijft. 

Ben jij op zoek naar een fantastisch uitziende, phunnel tabakskop, speciaal voor de wat kortere rooksessies of voor het roken van donkere tabak? Sla dan nu toe in de vorm van deze Werkbund Evo Bowl en ervaar een kwalitatieve rooksessie als nooit tevoren!

Relevante info:

  • Inhoud: +/- 12-16 gram tabak


Doordat de verschillende tabakskoppen individueel en met de hand afgewerkt zijn, ziet geen tabakskop er precies hetzelfde uit en is de afgebeelde productfoto dan ook een weergave van hoe elk type tabakskop er ongeveer uitziet. 


MADE IN RUSSIA

Bowl info
MerkWerkbund
HerkomstRusland
Tabakskop typePhunnel
Materiaal tabakskopKlei
Hoogte tabakskop+/- 12 cm
Diameter gat onderkant+/- 2,3 cm
Hoeveelheid tabakKleine portie
Te combineren met heat management toolJa
Kleur tabakskopBruin - blauw - geel

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Werkbund Evo Bowl - Coral Blue Yellow Phunnel

  • Model: Coral Blue Yellow Phunnel
  • Hookies: 27
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €27,95
  • Excl. BTW: €23,10
  • Prijs in hookies: 2795

Beschikbare opties: