Siliconen Tabakskop - Phunnel

Siliconen Phunnel Bowl - Onbreekbare tabakskop rookt als een raket!

De Siliconen Phunnel Bowl is een kwalitatieve tabakskop die gemaakt is van siliconen. Naast de kenmerkende voordelen van een zogenaamd "phunnel" design heeft deze kop dankzij het gebruikte materiaal nog een aantal extra pluspunten!

"Phunnel bowl" tabakskoppen zijn eigenlijk een geüpgrade versie van de klassieke tabakskoppen en worden gekenmerkt door het hebben van slechts één gat in het midden van de tabakskom, die als een soort van klein schoorsteentje boven de bodem van de tabakskom uitsteekt. Dit levert een paar voordelen op ten opzichte van de klassieke modellen. Zo zorgt de verhoogde ligging ervoor dat de tabakssappen niet kunnen doorlekken naar de vaas en deze behouden blijven in de tabakskom door middel van de omringende geul. Een zuivere, sappige smaak wordt op deze manier gewaarborgd en je waterpijp blijft tevens relatief schoon. Daarnaast kan er geen verstopping optreden van de gaten zoals dit wel eens het geval is bij een traditionele kop. Resultaat is een heerlijk soepele airflow die gepaard gaat met een supersmaak en volle rookwolken! Doordat de tabak lekker sappig blijft, gaat deze naast een betere smaak ook langer mee en ben jij verzekerd van nóg langer waterpijpgenot!

Deze phunnel bowl heeft daarnaast nog een paar extra voordelen door de siliconen bouw. Ten eerste past de bowl op vrijwel iedere pijp, waarbij geen rubbertje meer nodig is om de kop goed op de stang te klemmen. Daarnaast wordt de kop niet zo heet als een kleien variant waardoor de kans op het verbranden van je vingers bij aanraking te verwaarlozen is, terwijl de hittegeleiding toch perfect on point is voor een optimale rookervaring. Wellicht het grootste pluspunt van de siliconen kop is echter toch wel het feit dat dit type nagenoeg onbreekbaar is. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat de kop uit je vingers glipt of van je shisha op de grond kapotvalt. Het silconendesign zorgt er verder voor dat de tabakskop goed schoon te maken is en geschikt is voor het gebruik met verschillende soorten tabak. Het phunnel design maakt de tabakskom daarnaast ideaal om te gebruiken met steam stones en waterpijp pasta's

Ben je op zoek naar een onbreekbare tabakskop die je wilt roken met meerdere smaken, daarom gemakkelijk te reinigen moet zijn, terwijl je niets inlevert op de rookprestaties van je pijp? Deze siliconen phunnel bowl voldoet aan al deze criteria en is daarmee een perfect alternatief voor de klassieke kleikop!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Siliconen Tabakskop - Phunnel

  • Model: Phunnel
  • Hookies: 14
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €14,95
  • Excl. BTW: €12,36
  • Prijs in hookies: 1495

Beschikbare opties: