Nakhla

Nakhla

Een van de oudste waterpijp tabak merken ter wereld die ook heden ten dage nog steeds razend populair is, is het uit Egypte afkomstige Nakhla! Sinds 1913 staat deze klassieker aan de top van de mondiale shisha smaak scene en dan moet je natuurlijk wel over de nodige kwaliteiten beschikken; dit is dan ook zonder twijfel het geval!


Nakhla tabak kenmerkt zich door een vrij lange snijwijze, een relatief droge structuur en is in tegenstelling tot de meeste tabaksmerken die hier verkrijgbaar zijn "unwashed" ofwel "niet gewassen" waardoor de tabak meer nicotine bevat dan de meeste andere merken. Het effect op de smaak is duidelijk merkbaar; deze is lekker krachtig, niet te zoet en daarmee ideaal voor de shisha liefhebber die vooral op zoek is naar een kwalitatieve, authentieke tabakssmaak. Naast het effect op de smaak zorgt de extra portie nicotine tevens voor een zogenaamde "nicotine buzz", een soort van lichtelijk high gevoel dat bij de een meer merkbaar (en welkom) zal zijn dan bij de ander.


Ook Nakhla shisha tabak komt natuurlijk voor in diverse overheerlijke smaken. Maak je keuze uit onderstaande varianten en geniet van de subtiele smaakmelanges die deze old timer onder de tabaksmerken ons voorschotelt! 


Er zijn geen producten in deze categorie.