Zomo

Maak kennis met de populairste waterpijptabak uit Zuid-Amerika; Zomo Tobacco! Dit relatief nieuwe waterpijptabakmerk vindt zijn oorsprong in Paraquay, waar de tabak op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd wordt. Zomo heeft een duidelijke missie: de fabrikant wil de shisha fanaat een sensationele, unieke ervaring bieden die nergens anders te vinden is. Dit wordt gedaan middels het aanbieden van tabak met een fijne snijwijze, de ideale hoeveelheid sap en een overheerlijke, volle smaak!


Zomo doet haar intrede op de Nederlandse markt met 10 verschillende smaken die onderdeel zijn van 3 verschillende smaaklijnen. De Strong lijn is gemaakt van een donker blad tabak die op zeer geavanceerde wijze gemarineerd wordt. Dit levert een "single flavor" tabak op met een zeer sterke, intense en spectaculaire smaak die heerlijk is om puur of gemixt met een andere smaak te roken.


De Classic lijn bestaat uit klassieke waterpijpsmaken waaraan Zomo zijn eigen draai heeft toegevoegd. Gemaakt van "blonde" tabaksbladeren zijn de smaken in deze lijn wat zachter van aard, terwijl de unieke Zomo twist ervoor zorgt dat iedere smaak naast authentiek, ook uniek is in zijn soort en als gevolg zijn gelijke niet kent onder de klassieke smaken van andere fabrikanten.


Tot slot bestaat de eveneens van blonde tabaksbladeren gesneden World Edition lijn uit 6 geheimzinnige smaken die gebaseerd zijn op de streken waar deze hun naam aan te danken hebben. Exotische fruitsmaken worden hierbij afgewisseld met andere buitengewone, unieke aroma's, maar één ding hebben alle smaken sowieso gemeen; Zomo brengt je een shisha ervaring vol verrassing, smaak, rook en 100% waterpijpgenot!

Er zijn geen producten in deze categorie.